2024.5.6 9:23
Olvasási idő 1:30
Maier Péter

„Ha kislányokat dugnék, már letartóztattak volna“ – Drake reagált Kendrick Lamar pedofilozására

ZENE BEEF DRAKE HIP-HOP KENDRICK LAMAR MILLIE BOBBY BROWN

A kanadai rapper a "The Heart Part 6" című számában arról rappel, számított rá, hogy Lamar előhozakodik a témával.

Nem áll meg a beef Drake és Kendrick Lamar között: míg utóbbi 36 órán belül három diss tracket is ledobott, a kanadai emszí most az utolsóra reagált, amelyben Lamar teketóriázás nélkül pedofilnak nevezte.

Ahogy arról mi is írtunk, a Not Like Us című trekkben Kendrick Lamar komikusan eltúlzott déli akcentussal rappelt Drake fiatalabb nőkkel való kapcsolatáról tett, ellentmondásos kijelentéseiről, ráadásul a 2021-es Certified Lover Boy album címére utalva „okleveles pedofilnak“ (certified paedophile) nevezte őt a számban.

Drake most megjelenő diss trackje The Heart Part 6 néven érkezett, ami azért érdekes, mert Lamarnak van egy ilyen dalsorozata, ami különböző éráiban vissza-visszatér, legutóbb a Mr. Morale & the Big Steppers lemez bónuszdalaként jött ki a Heart Part 5. Drake most ebbe kontárkodott bele, megszakítva a comptoni rapper sorozatát.

A dalban a rapper a pedofilozós vádakra is reagál, és azt állítja, Lamar hazudik.

„Speakin’ of anything with a child, let’s get to that now / This Epstein angle was the shit I expected / TikTok videos you collected and dissected / Instead of being on some dis-direct shit / You rather fucking grab your pen and misdirect shit“

„Ha már gyerekek, térjünk rá erre most / Erre az Epstein-szarra már számítottam / TikTok-videókat gyűjtöttél és boncolgattál / Ahelyett, hogy valami dis-direkt szarságon lennél / Inkább fogod a kibaszott tollad, és félrevezetsz mindenkit“

– fogalmaz Drake, szabad fordításban, majd hozzáteszi, soha nem volt romantikus viszonya fiatalkorú lányokkal.

„If I was fucking young girls, I promise I’d a been arrested / I’m way too famous for this shit you just suggested“

„Ha kislányokat basznék, már letartóztattak volna / Bőven túl híres vagyok ahhoz, amit itt összehordtál“

– szólnak a kanadai rapper szavai arról, hogy nem zsákmányolja ki szexuálisan a fiatalkorú lányokat.

Mint ismert, Millie Bobby Brownról korábban azt pletykálták, hogy Drake romantikus viszonyt ápolt vele, amikor a színésznő még fiatalkorú volt, habár a nyilvánosság előtt mindketten azt állították, hogy csak barátok. A pletykák alapja az volt, hogy Brown 2018-ban egy interjúban elmondta, hogy online beszélgetett a rapperrel.

„Only fuckkin’ with Whitneys, not Millie Bobby Browns, I’d never look twice at no teenager“

„Csak Whitney-kkel baszok, nem Millie Bobby Brownokkal, soha nem néznék kétszer egy tinédzserre sem.“

– hangzik el a Heart Part 6-ben, amelyben Drake arra is utal, hogy szerinte Lamar a saját állítólagos gyermekkori traumája miatt vádolja őt pedofíliával.

Feltételezhetően nem kell sokat várnunk a folytatásra.