2024.8.5 12:50
Olvasási idő 4:19
Csáka Eszter Csáka

Horoszkóp-előrejelzés: Meglepetésre és egy nem várt, régi ismerős megjelenésére is számíthatsz a héten

Horoszkóp-előrejelzés: Meglepetésre és egy nem várt, régi ismerős megjelenésére is számíthatsz a héten
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Mutatjuk, milyen heted lesz a csillagjegyed alapján.

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ragadj meg egy szivacsot és kezdj bele a nagytakarításba otthon, hiszen ennek köszönhetően nemcsak a környezeted, hanem az életed is tisztább, átláthatóbb lesz. Sokkal jobban érzed magad, ha nem kosz és rendetlenség vesz körül, így a régóta elhúzódó gondjaid megoldása is kristálytisztán rajzoldóik ki. Éppen ezért ne halaszd tovább a rendrakást, hiszen olyan katartikus élményt adhat, amelyre már régóta szükséged van ahhoz, hogy végre rendet tudj tenni az életedben is. Nincs más dolgod a következő napokban, mint megtisztítani az elméd és az otthonod. Persze nem árt a szórakozás sem, hívd át pár barátod és egy finom pizza kíséretében fogd őket is munkára!

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nem elég azon tűnődni, hogy vajon kedvel-e téged az a bizonyos illető, lépj a tettek mezejére, hogy végre kiderüljön, így ha esetleg nemleges választ kapsz egy randimeghívásra, tovább tudsz lépni. Ne csüggedj, ha mostanában nem alakulnak úgy a dolgok, ahogy te szeretnéd, hiszen mindennek oka van, a lényeg, hogy ne felejtsd el levonni a megfelelő következtetéseket annak érdekében, hogy legközelebb ne kövesd el ugyanazt a hibát. A héten légy résen, ugyanis egy rosszul megfogalmazott kijelentés miatt akár még nagy vitába is keveredhetsz egy számodra fontos személlyel. A következő napokban legyél tudatosabb és mindig gondolkodj, mielőtt cselekszel. 

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ne csüggedj, ha mostanában levertnek vagy szomorúnak érzed magad, könnyen lehet, hogy a hirtelen időjárás-változás és a nyár végének közeledtével tört rád a melankolikus hangulat. Ahogy jött, úgy el is múlik, próbálj meg minél több időt tölteni a barátaiddal a szabadban, vagy akár szervezz egy családi kirándulást vagy több napos túrát, amitől biztosan visszatér a nyári érzésed. A napokban valaki meglepetéssel készülhet számodra, ami nagy sikert arathat, pláne, ha jó az időzítés. Legyen apró vagy nagyobb gesztus, mindenképpen emlékezetes marad számodra a pillanat. 

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A kommunikációnak hatalmas ereje van, ezt kell kihasználnod neked is, hiszen amellett, hogy jó emberismerő vagy, egy-egy ferde pillantásból vagy kézmozdulatból el tudod dönteni, hogy milyen szándékkal közelednek feléd. Ne becsüld alá ezt a képességed, a héten nagy szükséged lesz rá, hiszen könnyen kerülhetsz olyan helyzetbe, amikor nem feltétlen mondják neked az igazat. Nagy az igazságérzeted, így fontos számodra, hogy mindenki korrektül járjon el az adott helyzetben, így mindig nagy figyelmet fordítasz arra, hogy a környezetedben lévő személyek hogyan viselkednek és ha kell, segítesz nekik rátérni a helyes útra. 

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Fontos, hogy kicsit több figyelmet fordíts a pénzügyeidre, ugyanis az elmúlt időszakban csak úgy kifolyt a pénz a kezeid közül. Érdemes megállítanod ezt a folyamatot, mielőtt minden féltett pénzed odalesz. Hiába a nyár és a sok utazás, ha tudatosabban költekezel, marad elég a téli hónapokra is, így nem kell majd előről kezdened a kuporgatást. Szeretsz nagy lábon élni, és nem veted meg a luxuscikkeket sem, ám el kell gondolkodnod azon, hogy mi az, amire tényleg szükséged van és mi az, amit csak hirtelen felindulásból vásárolnál meg. Fókuszálj erre a héten és később hálás leszel magadnak. 

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nem ártana elgondolkodnod azon, hogy hogyan szeretnéd élni az életed. Lehet, hogy később megbánod azokat a lehetőségeket, amelyeket most kihagytál. Próbálj meg kicsit tudatosabban élni a mindennapjaidat és ahelyett, hogy várnál valamire, vedd kezedbe az irányítást, hogy végre olyan pozícióba kerülhess, amire vágysz. Nem kell mindig másra bízni a saját szerencsédet, és ha mások helyett saját magaddal foglalkozol, sokkal hamarabb előrébb jutsz az életben. A héten próbáld kizárni a külvilágot és a saját gondolataidra, érzéseidre koncentrálni. 

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehet, hogy valaki hibáztatni fog téged a héten egy apróbb dologért, amihez valójában semmi közöd. Ne hagyd, hogy bűnbakot csináljanak belőled és állj ki az igazadért, ha pedig tényleg hibáztál, vállald a következményeket. Nem kell mindig egyetértened másokkal mindenben akkor sem, ha nem akarsz senkit megbántani, hiszen nem tudod megőrizni a lelki békéd, ha valamilyen igazságtalanság ér. Igyekezz minél több időt fordítani saját magadra és barátaidra is, használd ki a nyár utolsó heteit és látogass el minél többször vízpartra vagy strandra, hogy megfelelően feltöltődhess. 

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lapozd át a régi fotóalbumokat a Facebook-oldaladon, mert könnyen lehet, hogy a múltad egy része kísérteni fog a héten. Akár egy régi barát, akivel nem jól váltatok el, de még egy ex is lehet, aki szeretné újrakezdeni a dolgokat. Akárhogy is, minden úgy alakul majd, ahogy te szeretnéd, ám fontos, hogy tisztában legyél saját érzéseiddel annak érdekében, hogy megfelelő döntést hozhass. Ne akarj senkinek a kedvében járni, csak arra gondolj, hogy neked mi a jó. Persze nem kell senkit sem megbántani, ennek ellenére ne kényszerítsd magad olyan helyzetbe, ami számodra nem komfortos. 

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ne veszítsd el a koncentrációképességed, próbálj meg mindent megtenni annak érdekében, hogy a kitűzött célra fókuszálj. Ne hagyd, hogy rajtad kívülálló dolgok eltereljék a figyelmed, hiszen eddig keményen küzdöttél azért, hogy elérd, amit régóta szeretnél. A hét kicsit darabos, monoton lehet számodra, ám ne vegye kedved attól, hogy élvezd azokat a dolgokat, amiket csinálsz, hiszen sokkal jobb örömmel nekilátni a teendőknek, amelyek végül segítenek előrelépni. Adj egy kis időt magadnak, és ne akarj mindent rögtön elérni, néha kell egy kis idő, míg minden a helyére kerül. 

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Próbálj meg kicsit távol maradni a közösségi médiától és az internettől, hiszen lehet, hogy jobb, ha kimaradsz egy olyan vitából, amihez nincsen semmi közöd. Lehet, hogy a barátaid szúrják hátba egymást online, és semmi szükséged rá, hogy harmadikként te is belekeveredj a vitába amiatt, mert megmondod a véleményed az adott szituációról. Ne akarj mindenkinek segíteni, hiszen előfordulhat, hogy ezzel csak magadat sodrod bajba. A héten igyekezz távol maradni mindenféle konfliktustól és drámától.

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Hallgass a megérzéseidre, hiszen nem véletlenül sugallják pont az ellenkezőjét annak, amire éppen készülsz. Ha egy helyzetben úgy érzed, valami nincs rendben, állj fel és menj el. Nem kell mindenki kedvére tenned, pláne ha számodra rossz érzést okoz. Támaszkodj saját magadra és az intuíciódra, hiszen akkor nem érhet nagy baj. Annak ellenére, hogy barátaid mindig odafigyelnek rád, lehet, hogy most kicsit elhanyagolva érzed magad általuk. Beszélj az érzéseidről, hiszen kiderülhet, hogy mi állhat a háttérben, még az is előfordulhat, hogy éppen nehezebb időszakon megy keresztül, amiről eddig nem akart beszélni. Fontos, hogy a héten légy megértő és támogató!

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szereted, amit csinálsz és jó vagy benne. Figyelj oda arra, hogy ne pörgesd túl magad, hiszen az nagyon hamar kiégéshez vezet. Ne akard már az elején elveszteni a motivációdat, hiszen végre találtál valamit, amit élvezettel csinálsz. Legyen ez hobbi, munka vagy bármilyen tevékenység, a lényeg, hogy néha engedd meg magadnak a kikapcsolódást és pihenést is, de úgy, hogy nem érzel bűntudatot amiatt, mert éppen nem a dolgodat végzed. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!