2024.9.7 11:19
Olvasási idő 0:26

Brat Summer Never Ends – OUTFIT CHECK a Brat partyról

DIVAT BRAT CHARLI XCX

Brat Summer Never Ends! Péntek este megrendezték a Gólyában az első, rögtön teltházas Brat-bulit, mi pedig csekkoltuk a legjobb outfiteket.

Charli XCX nemcsak az év egyik legjobb albumát hozta el nekünk a nyár elején, de egy komplett stílusirányzatot is behozott a köztudatba. A Brat hurrikán módjára tarolta le a slágerlistákat, így itt volt az ideje, hogy végre fejet hajthassunk az énekesnő munkássága előtt. A Gólyában szeptember elején egy egész estén át az album és Charli dalai szóltak a Brat Summer Never Ends partyn. A bulit a Refresher sem hagyta ki, nézzük, milyen outfitekben pörögtetek a 365-re és az Apple-re. 

Outfit Check a Brat Summer Never Ends partyn Outfit Check a Brat Summer Never Ends partyn Outfit Check a Brat Summer Never Ends partyn Outfit Check a Brat Summer Never Ends partyn
Galéria megtekintése
(47)
Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!