2024.9.8 11:35
Olvasási idő 0:42
Maier Péter

Reagált a vele szemben felröppenő vádakra a Linkin Park új énekesnője

ZENE EMILY ARMSTRONG LINKIN PARK SZCIENTOLÓGIA

Emily Armstrong megbánta, hogy anno kiállt Danny Masterson mellett, de a szcientológiával kapcsolatban nem nyilatkozott.

Instagramon reagált a vele szemben felmerülő vádakra Emily Armstrong, a Linkin Park újonnan bejelentett énekesnője. Armstrongot a Mars Voltából ismert Cedric Bixler-Zavala, és az ő felesége, Chrissie Carnell-Bixler vádolják azzal, hogy szorosan kötődik a szcientológus egyházhoz, amivel összefüggésben tagja volt annak a körnek, akik mindent megtettek, hogy felmentsék Danny Masterson színészt, mielőtt azt 30 évtől életfogytiglanig tartó börtönbüntetésre ítélték többrendbeli szexuális erőszak miatt.

Armstrong Insta-sztoriban reagált a felmerülő vádakra:

„Sziasztok, Emily vagyok. Sokaknak új vagyok, és szerettem volna tisztázni valamit, ami egy kicsit régebben történt.
Néhány évvel ezelőtt megkértek, hogy támogassak valakit egy bírósági tárgyaláson, akire barátomként tekintettem, és megfigyelőként elmentem egy korai tárgyalásra. Nem sokkal később rájöttem, hogy nem kellett volna. Mindig igyekszem meglátni az emberekben a jót, és én rosszul ítéltem meg őt. Azóta sem beszéltem vele. Elképzelhetetlen részletek derültek ki, és később bűnösnek találták.
Hogy a lehető legvilágosabban fogalmazzak: Nem nézem el a nőkkel szembeni bántalmazást vagy erőszakot, és együtt érzek az ilyen bűncselekmények áldozataival.“

A szcientológusokhoz való tartozását Armstrong nem említi a közleményében. A Linkin Park zenekar egyik tagja sem szólalt meg az ügyben.

Emily Armstrong a Linkin Park szeptember 5-én streamelt koncertjén
Emily Armstrong a Linkin Park szeptember 5-én streamelt koncertjén Forrás Timothy Norris/Getty Images for Warner Music