2024.8.27 8:32
Olvasási idő 0:32
Masszi-Rigó Csilla

Megvan a dátum, mikor mutatják be az iPhone-ok legújabb szériáját

TECH-TUDOMÁNY APPLE IPHONE TELEFON

Ahogy az lenni szokott, ismét szeptember elején debütál a 16-os széria, ráadásul nemcsak telefonokat, de az új Apple Watchot is ezen a napon mutatjják be.

Szeptember 9-én mutatják be hivatalosan az Apple legújabb termékeit, az iPhone-ok 16-os szériáját, az Apple Watch-ot/ watch-okat és a legújabb AirPodsot is. Az Apple által kiküldött hivatalos meghívók szerint a programot a már jól ismert kaliforniai Cupertinoban rendezik meg, ezúttal azonban nem egy előre felvett videón, online prezentálják a csúcstelefonokat, hanem élőben az Apple Parkban található Steve Jobs Theater rendezvényteremben.

It's Glowtime

– hirdeti az Apple meghívóján az eseményt, mely a ragyogásra és a csillogásra is egyaránt utal, az iPhone 16, iPhone 16 Plus, iPhone 16 Pro és iPhone 16 Pro Max telefonok az előzetes értesülések szerint ugyanis nagyobb és fényesebb kijelzőt, gyorsabb töltési időt és nagyobb tárolókapacitást is kaphatnak.

Megvan a dátum, mikor érkeznek az új iPhone-ok
Forrás Apple

A hvg.hu cikke szerint az Apple részére gyártó Foxconn az elmúlt időszakban 50 ezer új dolgozót vett fel gyáraiba, hogy tartani tudják a lépést a várhatóan nagy kereslettel.