A cikk a Whiskynet megbízásából készült.
2024.9.2 10:32
Olvasási idő 1:01

Ready To Drink? – Az előre bekevert italok voltak a fesztiválozók kedvencei idén nyáron

Ready To Drink? – Az előre bekevert italok voltak a fesztiválozók kedvencei idén nyáron
Forrás Whiskynet
ÉLETMÓD ALKOHOL
Érzékeny tartalom
A cikk tartalmazhat:
  • terméket vagy szolgáltatást 18 éven felüliek számára
  • szex, meztelenség vagy más felnőtt tartalom
  • erőszakos, véres vagy arra érzékenyek számára nem megfelelő tartalom
Igen, elmúltam 18 éves
És el szeretném olvasni a cikket.
Vissza a nyitóoldalraVissza

A Ready To Drink italok nemcsak nyáron hódítanak, az előre bekevert italok még a fesztiválszezon után, ősszel is nagyot mennek a fiatal felnőttek körében.

Nemcsak fesztiválozók, de parkban iszogatók, piknikezők vagy kertipartik egyik legkedveltebb választása is egy jól bekevert, hideg long-drink/gin-tonic, amit már macera nélkül magunkhoz vehetünk.

A Ready to Drink (RTD) italok egyre nagyobb teret hódítanak világszerte és már hazánkban is érezhető a trend. Ezeknek az előre bekevert italoknak az előnye, hogy könnyen, kényelmesen fogyaszthatóak, és az arányok tökéletes egyensúlyban vannak, így egy bárminőségű italt kapsz sokkal kedvezőbb áron.

ready to drink italok
Forrás Whiskynet

Ha kedvet kaptál hozzá, akkor a Bobby’s termékeit ne hagyd ki. Nemcsak a dizájnja jó, hanem a márka mögötti sztori is. Két holland testvér, Sebastiaan és David alkotta meg a Bobby’s gint, amit nagyapjuk, Bobby Alfons emlékére hoztak létre. Bobby bácsi indonéz fűszerekkel dobta fel a klasszikus gint, azaz a jenevert, és ezt a tradíciót a fiúk modern köntösbe bújtatták, megalkotva a Bobby’s gint. Most az új RTD trendet meglovagolva két új termékkel rukkoltak elő, a Bobby’s gin & tonikkal és a Bobby’s gin & Pink Lemonade-del. Ami különleges bennük, hogy nem egy szokványos premixről van szó, hiszen 9%-os alkoholtartalommal bírnak. Szóval, ha valami igazán ütősre vágysz, ezek az italok nem fognak csalódást okozni. Csak hűtsd be, nyisd ki, és élvezd a prémium minőséget!

Az igazán friss, könnyed italok kedvelőinek pedig a Knut Hansen gin & tonik mix lesz a nyerő. Frissítő, citrusos és gyógynövényes jegyei tökéletes harmóniát alkotnak a dobozban.

gin tonic
Forrás Whiskynet

A márka azonban nem áll meg az alkoholos italoknál, gondoltak a tudatos fogyasztókra is, így elérhető egy alkoholmentes verzió is, bár nem RTD kiszerelésben: de ha nem vágysz alkoholra, és nem akarsz lemondani a ginélményéről sem, akkor ez a tökéletes választás.