2024.7.22 12:00
Olvasási idő 4:02
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: Spontán utazás, strandolás és kalandos randik várhatnak rád a héten

Heti horoszkóp: Spontán utazás, strandolás és kalandos randik várhatnak rád a héten
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD CSILLAGJEGY HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Mutatjuk, mit érdemes tudnod a hetedről a horoszkópod szerint.

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A következő héten minden vágyad valóra válhat, ugyanis egy hirtelen jött lehetőségnek köszönhetően már csak karnyújtásnyira lesz a célod. Fontos döntés előtt állhatsz a következő napokban, amely jelentős változásokkal is járhat az életed minden területén. Fontold meg jól, hogy mi az, amit szeretnél az életedben elérni és mik azok a célok, amelyeket már nem szeretnél annyira megvalósítani. A napokban könnyen a figyelem középpontjába kerülhetsz, így minden alkalommal, amikor kilépsz az ajtón, igyekezz a kedvenc outfitjeidben lenni, hiszen nem tudhatod, mikor kivel fogsz összefutni. Spontán bulik, összejövetelek és akár még kalandos randik is várhatnak rád a héten.

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Eddig nem okozott gondot minden estére programot szervezned, azonban könnyen előfordulhat, hogy ezen a héten a szűk baráti körödből senki sem lesz elérhető. Éppen ezért használd ki azokat az órákat, amelyeket egyedül, magadban tölthetsz el, egy délutáni strand vagy egy késő esti mozi mind tökéletes program. Nem árt, ha megtapasztalod, milyen jó a saját társaságod, így a jövőben nem érzed majd szükségét, hogy mindig elhívj valakit, bármilyen eseményről is van szó. Akár kreatívan is levezetheted az energiáidat, egy szobafestés vagy átrendezés mindig frissességet és új kezdetet jelenthet.

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Imádod a pörgést, legszívesebben mindig emberek között lennél, ám a nyarad nem pont úgy indult, ahogy eltervezted. Lehet, hogy több teendőd, akár munkád volt, így az áhított aktív kikapcsolódásra sem volt még lehetőséged. Nem kell aggódnod, hiszen ez nem sokáig lesz így, bőven lesz alkalmad bulizni és programozni is. Annak ellenére, hogy most nem úgy tűnik, a héten rengeteg időd felszabadulhat, aminek köszönhetően végre találkozhatsz a rég nem látott barátaiddal és akár még egy spontán, gyors kirándulást is szervezhettek a Balaton-partra.

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Rákként nyáron tartod a születésnapod, így ez az időszak mindig sokkal különlegesebb, izgalmasabb, mint az év többi része. Szeretsz utazni, kirándulni, strandolni, és fontos, hogy minden szabadidőd a legközelebbi barátaiddal, családoddal töltsd. Most sincs ez másképp, ezen a héten ugyan sok lehet a teendőd, de marad időd arra is, hogy mindenkivel külön időt tölts, aki számít. Nehéz időszak van mögötted, ugyanis folyamatosan a maximumot nyújtottad a munkában, így nem árt, ha egy kevés időt szánsz a pihenésre is. 

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ez a kedvenc időszakod az évben, hiszen nyáron tudod legjobban kihasználni a szabadidődet. Nem telhet el egy hétvége sem vízparti bulik, grillezések és kirándulások nélkül. Fontos számodra, hogy mint mindig, most is rád figyeljen a környezeted, így igyekszel minél több közös programot szervezni. Azonban próbálj ügyelni arra, hogy ne ess át a ló túloldalára, hiszen a folyamatosan megtervezett programokat könnyen megunják a többiek, így fontos, hogy néha megkérdezd, ők mit szeretnének csinálni. A következő héten igyekezz kicsit odafigyelni a barátaid igényeire is. 

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Használd ki a szabadidődet és próbálj meg arra koncentrálni, hogy mik a te egyéni vágyaid. Igyekezz kitalálni, hogy mihez szeretnél kezdeni a karriereddel és magaddal, hogy a megfelelő irányba indulhass el. A héten lehetőséged lesz több helyzetben is kipróbálni magad, melyek kiváló ugródeszkaként szolgálhatnak azzal kapcsolatban, hogy megtapasztald, mi az, amit szeretsz csinálni, és mi az, amit nem. Ne feledkezz meg a pihenésről sem, tölts minél több időt a strandon a barátaiddal, hogy lehűtsétek magatokat ebben a hőségben, és most tökéletes alkalmad nyílik arra, hogy végre kiolvasd azokat a könyveket és megnézd azokat a filmeket, amelyekre eddig nem volt időd. 

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Az elmúlt időszakban megállás nélkül dolgoztál azért, hogy közelebb kerülj a céljaidhoz, de nem árt egy kis pihenést is beiktatnod a mindennapjaidba, hiszen könnyen kiéghetsz ebben a tempóban. Lehet, hogy már érzed is magadon a jeleit, hiszen elképzelhető, hogy nem élvezed annyira, amit csinálsz, és a motivációid is lankad. Tarts egy kis szünetet és figyelj oda arra, hogy olyan dolgokat is csinálj, amelyektől jól érzed magad és boldoggá tesznek. Ne csak a fontos teendőket hajtsd végre, legyenek olyan programjaid is, melyek segítségével kikapcsolódhatsz. 

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Remélhetőleg sokat pihentél az elmúlt hetekben, ugyanis a következő pár napban kihagyhatatlan munkalehetőséget kapsz. A következő hét számodra az intenzív munkáról, tanulásról és fejlődésről fog szólni, hiszen végre azt csinálhatod, amire mindig is vágytál. Ne félj kérdéseket feltenni, hiszen az a legfontosabb, hogy minél több tapasztalatot szerezz a projekt során. Most végre mindenkinek megmutathatod, mennyire kreatív vagy és milyen sok ötleted van, így ne félj kiállni a többiek elé és elmondani a véleményed sem.

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Végre tombol a nyár, és imádod, hogy végre strandolhatsz, napozhatsz és koktélozhatsz egész nap. Szerencsére nincs olyan sok elfoglaltságod, mint korábban, így nyugodtan és gond nélkül élvezheted az életet. Készülsz a nyaralásra, így az egyetlen gondod, hogy kitaláld, mit pakolj az útra. Szerencsés vagy, hiszen ezen a héten sem kell semmilyen feszültségtől, stressztől tartanod, ahogy konfliktusokra sem kell számítanod. Csak add át magad a pillanatnak és ragadj meg minden lehetőséget a spontán programokra, legyen szó motorozásról vagy bármilyen extrém dologról. 

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szereted ezt az időszakot, hiszen nyáron sokkal jobban szeretsz randira járni, mint télen. Ezen a héten is lehetőséged lesz másokkal megismerkedni, ugyanis többen is érdeklődhetnek irántad. Élvezd ki a randikat anélkül, hogy azon görcsölnél, vajon mi alakul a dologból, hiszen egy első randi lényege mindössze annyi, hogy jól érezd magad. Ne gondold túl a dolgokat, és igyekezz nem túlterhelni magad feladatokkal sem, hiszen végre kicsit lazíthatsz a feszített tempón, amin idáig dolgoztál.

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ezen a héten a kisugárzásod megváltozik, mintha kicseréltek volna, úgy érzed majd magad. Mindenki a közeledben akar lenni és bárhová is mész, azonnal mindenki rád figyel. Használd ki ezt, hogy kicsit növelhesd az önbizalmad, és igyekezz minél többször emberek közé menni, hogy minél több pozitív élményt szerezz. Szervezz programokat a barátaiddal, de legyenek spontán találkozók is, hiszen az előre megbeszélt programokat hajlamos vagy lemondani.

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Keményen dolgoztál az elmúlt héten, így végre vár rád a pihenés. A következő pár napban remélhetőleg nem lesz semmi dolgod azon kívül, hogy pihenj és jól érezd magad. Add át valaki másnak a halaszthatatlan teendőid, hiszen az elmúlt hetekben annyira hajtottál, hogy utol sem tudtad érni magad. Szervezz programokat a barátaiddal, menjetek el kirándulni, utazzatok el egy közeli tengerparti városba vagy élvezzétek a Balaton-partot a hétvégén. A lényeg, hogy kipihend magad és feltöltődj. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, Spotify-on és a Facebookon is!