2024.9.5 16:28
Olvasási idő 0:37

Sneakervállalkozók válhatnak milliomossá a hazai Size-Up versenyen

DIVAT BUDAPEST SNEAKER TRUNK TAMÁS VÁLLALKOZÁS VERSENY

2024-ben másodjára is megrendezik a budapesti Size-Up versenyt a sneaker és streetwear világ vállalkozóinak a Millenárison, ahol november elején akár egy 10 millió forintos befektetési lehetőséget is be lehet húzni.

November másodikán és harmadikán, a hónap első hétvégéjén, a Sneakerness Budapest színpadán mutatkoznak be a Size-Up vállalkozói verseny döntősei, a magyar sneaker és streetwear szcéna fiatal szereplői, majd eldől, hogy ki kapja a 10 millió forintos befektetési lehetőséget, az egymillió forintos különdíjat, valamint a mentorálási programokat.

Trunk 'Dablty' Tamás, a Sneakerness Budapest szervezője, vállalati tanácsadó és vállalkozó az eseménnyel kapcsolatban úgy fogalmazott: „2023-ban nagyon igényes pályázatokkal érkeztek a sneaker és streetwear magyar kultúrájának szereplői. Idén tervezek egy V4-szekciót, hogy a környező országok sneakervállalkozói megismerhessék egymás vízióját és tapasztalatot cserélhessenek. A világ számára érdekesek a régiónk kultúráját közvetítő streetwear kollekciók.“

A Size-Up versenyre szeptember 21-ig tudnak jelentkezni a vállalkozók, ehhez egy olyan videót kell feltölteni a verseny oldalára, amelyben saját vállalkozói víziójukat ismertetik a jelentkezők. Az esemény mögött több ismert márka is felsorakozott, amelyek a pénznyeremények mellett további értékes díjakkal és lehetőségekkel, szakmai mentoráló programokkal segítik az elhivatott fiatal vállalkozókat. További részletek és jelentkezés a Size-Up oldalán.