ma 2024.7.2 8:51
Olvasási idő 0:54
Szöllősi Anna

Először koncertezik Magyarországon a Take That brit popformáció

ZENE BUDAPEST PARK KONCERT TAKE THAT

A szerdai koncert után a zenekar egyik alapítótagja, Howard Donald fog DJ-zni a Budapest Parkban.

Több mint harminc éves pályafutása során szerdán először látogat hazánkba Anglia egyik legnépszerűbb pop csapata, a Take That, és erre az estére újból összeáll a ‘90-es évek egyik kultikus hazai együttese, Császár Előd és Hoffer Dani duója, az FLM. Az este meglepetései itt nem érnek véget: a koncert után a Budapest Park Dzsungel nevű táncterén a Take That egyik alapítója, Howard Donald pörgeti majd a lemezeket.


Anglia egyik legmenőbb popcsapatának oszlopos tagja, Howard Donald nem csak a popzene elkötelezett híve, de gyermekkora óta aktívan érdeklődik az elektronikus zenei irányzatok iránt is. Ízlését ezen a téren elsősorban bátyja vinil-gyűjteménye határozta meg, amiben olyan ínyencségekre bukkant, mint a Kraftwerk, John Foxx, az Orchestral Manoeuvres in the Dark (OMD) vagy Gary Numan. Tinédzserként sokszor megfordult breaktánc-körökben, és itt ismerkedett meg egyik későbbi zenésztársával is. Már egészen fiatalon, bőven a Take That előtt otthon találta magát a lemezjátszók mögött, és DJ-zés azóta is a szenvedélye. Eklektikus zenei ízlését tükrözik szettjei, ahol a house-tól kezdve a dance klasszikusokon át bármi előfordulhat. Howard számára a cél a közönség szórakoztatása, és pontosan ismeri a jó buli receptjét, legyen szó akár a Wembley Stadionról vagy a Ministry of Soundról.

Kiemelt tartalom
„A közösségünk közelsége az, ami igazán éltet“ – Interjú Yungbluddal „A közösségünk közelsége az, ami igazán éltet“ – Interjú Yungbluddal 2024.6.1 8:48

Július 3-án tehát duplázik a Parkban: először a nagyszínpadon láthatjuk az extra látványosnak ígérkező első magyarországi Take That koncerten, majd az éjszaka folyamán egy sokkal intimebb helyszínen, a Dzsungelben DJ szettjével táncoltatja tovább a közönséget.