2024.5.27 12:03
Olvasási idő 0:42
Kovács M. Dávid

Egy ismert humoristát küld a köztévés EP-vitára a Kutyapárt

UROPE EURÓPAI PARLAMENT HUMORISTA MAGYAR KÉTFARKÚ KUTYA PÁRT VÁLASZTÁSOK

A listavezető Le Marietta nem kíván részt venni a közmédia által szervezett televíziós vitán, a kétfarkúak szerint kabaréba humorista kell, a pártot ezért Tóth Imre, azaz Bruti, képviseli majd az eseményen.

Le Marietta, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) EP-listavezetője úgy döntött, nem vesz részt az M1 választási vitájában, viszont ez nem azt jelenti, hogy a párt nem képviselteti magát a műsorban.

Tóth Imre, azaz Bruti, hétfő reggel a Facebook-oldalán jelentette be, hogy Le Marietta helyett ő képviseli majd a pártot a csütörtökre meghirdetett, köztévés vitán, vagy ahogy ő fogalmaz: „az M1 EP-Választás 2024 című bohózatában“.

Valljuk, hogy a megfelelő helyre, a megfelelő embert kell küldeni, EP-be szakértőt, kabaréba humoristát, ezért én képviselem az MKKP-t 05.30-án este az M1-en. Nem én választottam a »vitát«, a »vita« választott engem!

– írja posztjában a humorista.

Brutit nem először látjuk a Kutyapárt színeiben: 2017. áprilisában a kétfarkúak őt indították a zuglói időközi választáson, illetve a 2022-es választáson is járt a köztévében, akkor nagyrészt telefonnal a kezében szórakoztatta a nézőket.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Bruti (@realbruti) által megosztott bejegyzés

Ahogy korábban a Refresher is beszámolt róla, a közmédia május 30-án, csütörtökön, rendez EP-listavezetői vitát külső helyszínen, a budapesti Várkert Bazárban, amelynek műsorvezető Volf-Nagy Tünde (Novák Katalin volt kommunikációs igazgatója) és Németh Balázs (a köztévé egyik arca) lesznek, nézők nem vehetnek részt az eseményen.

Kiemelt tartalom
Olyat csinál a magyar köztévé, amire hosszú idő óta nem volt példa Olyat csinál a magyar köztévé, amire hosszú idő óta nem volt példa 2024.5.22 8:47

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.