2024.7.1 19:26
Olvasási idő 4:14
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: Kétértelmű jelzések, váratlan kiadások és spontán utazás várhat rád a héten

Heti horoszkóp: Kétértelmű jelzések, váratlan kiadások és spontán utazás várhat rád a héten
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Most kiderül, mire számíts ezen a forrónak ígérkező héten a horoszkópod szerint.

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ne hagyd, hogy a határidők kifogjanak rajtad! Ezen a héten igyekszel majd minden tőled telhetőt megtenni, hogy a régóta halogatott teendőknek a végére érj, ám ne ess kétségbe akkor sem, ha a helyzet kilátástalannak tűnik. Próbáld meg fontossági sorrend szerint intézni a dolgaidat, hogy megkönnyítsd a saját életed. Annak ellenére, hogy a fejedbe vetted, hogy mindent elintézel, ne mondj le találkozókat csak azért, hogy jobban tudj haladni, hiszen szükséged van a pihenésre és kikapcsolódásra is. Ez a hét számodra leginkább arról szól majd, hogy próbálsz egyensúlyt találni a teendők és a szórakozás között.

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ha nyár, akkor csakis a legjobb bulikon jár az eszed, illetve azon, hogy melyik este milyen outfitet vegyél fel. Imádod a pörgést és a szabadtéri programokat, így legszívesebben minden este a szabadban töltenéd az idődet. A következő napokban akár még régi barátságok is újjáéledhetnek, hiszen minél többet vagy közösségben, annál nagyobb eséllyel futsz össze régi ismerősökkel. Használd ki a lehetőséget, hogy újra szoros barátsággá alakítsd azokat a kapcsolataidat, amelyeket érdemesnek érzel arra. Fontos, hogy következetes legyél, és ha megígérted, hogy ott leszel valahol, igyekezz ahhoz tartani magad!

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Gyorsan haladnak a dolgok a következő napokban, hiszen végre választ kapsz azokra a dolgokra, amelyekkel kapcsolatban régóta kételyeid vannak. A párkapcsolatodban most érdemes kicsit jobban egymásra hangolódnotok, hiszen ezen a héten sokkal ingerültebbek lehettek mindketten, de ha kicsit jobban odafigyeltek egymásra, ezeket a feszültségeket elkerülhetitek. Ne aggódj olyasmin, ami a hatáskörödön kívül esik, hiszen onnantól kezdve, hogy nincsen ráhatásod az események alakulására, a legjobb, amit tehetsz, hogy bízol a pozitív végkifejletben.

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Rákként hajlamos vagy túlhajszolni magad, és még akkor is a tökéletességre törekszel, amikor mások már rég feladták a próbálkozást. Ha van egy olyan projekt, amit őszintén szeretnél, hogy összejöjjön, akkor kénytelen vagy egyedül átugrani az összes akadályt. Ne várj a többiekre, hiszen abba nemcsak beleőrülsz, hanem még csalódhatsz is a végén. Gondolkodj azon, hogy a következő időszakban mikor lesz lehetőséged pár napra kiruccanni valahova, hiszen a rengeteg munka és koncentráció közepette el is felejtettél pihenni.

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Imádod a nyarat, a bulikat és azt, hogy végre felveheted az összes ruhádat, amit eddig nem tudtál hordani. Alig várod, hogy minél több időt tölthess a barátaiddal és a rég nem látott ismerősökkel. Ne hagyd, hogy bármi is elrontsa a kedved, engedd meg magadnak a pihenést és a spontán programokat, hiszen mi jobb annál, mint egy random strandolás vagy kirándulás? A lényeg, hogy jól érezd magad, pláne, hogy az elmúlt időszakban rengeteget dolgoztál. Hagyj egy kis időt a regenerációra és pihenésre is, hogy újult erővel vethesd magad a következő projektbe. 

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A kapcsolat, amiben vagy, lehet, hogy nem olyan, mint ahogy elképzelted, de az is lehet, hogy csak rosszul mérted fel a terepet. Lehet, hogy úgy érzed, mégsem ez az a személy, akit szeretnél, hogy tartósan is az életed része legyen. Próbálj meg vele őszintén beszélni az érzéseidről és a kétségeidről, hiszen könnyen lehet, hogy valami félreértés van a dologban. A legfontosabb tanács, amit a héten jó, ha megfogadsz: ne stresszelj semmin előre, és próbáld meg nem kikészíteni magad addig, míg meg nem történik a nagy beszélgetés. 

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ezen a héten fordíts extra figyelmet az egészségedre, iratkozz be egy jóga-, pilates- vagy aerobikedzésre, és próbáld meg kicsit felrázni a testedet. Kerüld a feldolgozott ételeket, de legfőképpen figyelj oda arra, hogy mire van szüksége a szervezetednek. Hallgass a belső hangodra, és add meg neki, amit szeretne: ha egy kiadós edzés, akkor azt, ha pedig pihenés, akkor meg azt. Hidd el, hálás leszel magadnak, hiszen fontos, hogy rendszeresen tegyél magadért, ne csak másokért. Figyelj a mentális egészségedre is, és ne felejtsd el, hogy annak ellenére, hogy egy lelki sérülésre ragtapaszt teszel, még nem fogja megoldani a problémádat. Ideje mélyre ásnod!

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Nem minden a munka, a tanulás és a fegyelem, néha nyugodtan megengedhetsz magadnak egy kis lazulást is. Nyáron különben is sokkal több pihenésre van szüksége a szervezetnek, így élj a lehetőséggel, töltsd minden szabadidőd pihenéssel, legyen az aktív vagy passzív. Menj el a legközelebbi strandra, útközben szedd össze a barátaidat is, és töltsetek el egy pihentető napot közösen. Nem kell mindig a teendőidre fókuszálnod, elég, ha élvezed az életet. Gondolkodj azon, mi tenne boldoggá, illetve mik azok a programok, amiket mindig is szerettél volna kipróbálni, majd hajtsd végre azokat!

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehet, hogy túl sokáig vagy távol az otthonodtól, vagy ha otthon is vagy, sosem jut időd magadra és arra, hogy igazán kikapcsolódj. Imádsz kalandozni, ez most sincs másképp, rengeteget utazol nyáron, és alig érsz haza, már pakolhatsz is be a következő útra. Szuper, hogy ennyi terved van a nyárra, de ne felejtsd el magad néha elengedni, és hagyd, hogy spontán alakuljanak a dolgok, hiszen Nyilasként nem viseled jól a sok tervezést. Lehet, hogy korábban nem szerettél túl sok időt otthon tölteni, de most másra sem vágysz, csak egy egyedül töltött hétvégére az otthon falain belül. 

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lépj kicsit hátrébb a képernyőtől, és menj ki a szabadba végre! Lehet, hogy az elmúlt időszakban jól esett a kanapén feküdni, tévézni és telefonozni, de itt az ideje, hogy felkelj és megmutasd magad a való világban is! Sétálj, kirándulj, csinálj olyan dolgokat, amikre mostanában nem volt lehetőséged, majd meglátod, mennyire élvezed majd a természetet. Foglalkozz többet a rokonaiddal és a barátaiddal, legyen a velük töltött idő a prioritás a közösségi média helyett!

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Igyekezz nem nyitogatni a pénztárcádat, mivel mostanában előfordulhat, hogy túl sokat költekezel. Ideje rendbe szedned a pénzügyeidet, hiszen hiába dolgozol sokat, ha ez nem látszik meg a bankszámládon. Ne engedd, hogy értelmetlen és impulzív vásárlásokkal folyton égesd a pénzt, inkább gondold át, hogy mire van szükséged, alakíts ki egy sokkal tudatosabb rendszert, ha pénzről van szó. A következő napokban egy nem várt számlát is kaphatsz, aminek nem örülsz majd, de ez motiválhat arra, hogy kicsit többet félre tudj tenni. 

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehet, hogy a kiszemelted folyamatosan kétértelmű jelzéseket küld feléd, és nem tudod, hogy tetszel-e neki, vagy sem. Ne találgass, kérdezz rá, hogy mit gondol és hogyan szeretné, hogy alakuljon ez a kapcsolat, hiszen egyáltalán nem igazságos, ha csak pazarolja az idődet. Igyekezz minél hamarabb tisztázni, hogy ki mit szeretne a másiktól, hiszen ha esetleg nem ugyanúgy gondolkodtok a dologról, te is könnyebben túl tudsz lépni rajta. Ha sikerül pontot tenni a félreértés végére, sokkal jobban fogod majd érezni magad. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, a Spotifyon és a Facebookon is!