2024.6.24 19:36
Olvasási idő 4:37
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: Milyen vagy részegen a csillagjegyed szerint?

Heti horoszkóp: Milyen vagy részegen a csillagjegyed szerint?
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD ALKOHOL HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Reggelig bulizó, terveket szövögető vagy éppen túlpörgős típus vagy ittasan? Most kiderül, hogyan szoktál viselkedni alkoholos befolyásoltság alatt a horoszkópod szerint.

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ha többet iszol a kelleténél, és már elhagytad a becsiccsentett kategóriát, a következő fázis számodra valószínűleg a “menjünk edzeni!”, hiszen annak ellenére, hogy imádsz a kanapén lustulni szabadidődben, berúgva mégis minden vágyad egy kis adrenalindömping. Imádsz felülésezni és szkanderbajnokságot tartani két sör között, hogy megmutasd a többieknek, mennyi erő lakozik benned. Kosként imádod a testedet, és a többi jegyhez képest kifejezetten magas a fájdalomküszöböd, így amikor már elérkeztél arra a pontra, hogy nem érzel fájdalmat, szuperhősként képes vagy bármilyen mutatványt elvégezni. 

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Általában azzal a nyitómondattal kezded az estét, hogy csak egy italra jöttél, de persze az egyből kettő lesz, majd három, végül pedig egyszer csak úgy érzed, már forog körülötted a világ. Annak ellenére, hogy jól bírod az alkoholt, még akkor is, ha nagyon berúgva érzed magad, kívülről ennek semmi jelét nem adod. Tele vagy büszkeséggel és méltósággal, éppen ezért nem szereted, ha rajtad viccelődnek a barátaid, hogy miket csináltál részegen. Szeretsz bulizni, de azt nem igazán, amikor elveszted a fejed. Az a típus vagy, aki még a társaság legrészegebb tagjaként is a legjózanabbnak tűnik.

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ikrekként nagyon veszélyes számodra a részegség, mégpedig azért, mert bár alapesetben is nehezen tudsz titkot tartani, egy-két alkoholos ital után már gátlástalanul repíted a durvábbnál durvább pletykákat és sztorikat a beszélgetésbe, amit másokról tudsz. Ha túl sokat ittál, szereted azt hinni, hogy minden témában jártas vagy, ezért nincs olyan beszélgetés, amibe ne szúrnál be valamilyen okosnak és mélynek szánt megjegyzést. A kommunikációs malőrök ellenére szuper társaság vagy, mindenben benne vagy, és szereted a kalandos estéket, de csak akkor, ha a programot te találod ki. 

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A kemény páncél alatt érzelmes és gyengéd belső bujkál, amely általában akkor mutatkozik meg legjobban, ha már ittál pár pohárral. Nem szereted a nagy nyüzsgést és a túlzsúfolt helyeket, pláne, ha már kicsit becsíptél, ennek ellenére keresed a kalandokat, és nem riadsz meg semmilyen akadálytól sem. Szuper társaság vagy, mindig van valami izgalmas téma, amit be tudsz dobni a közösbe, és jellemzően csak onnan lehet tudni, hogy többet ittál a kelleténél, hogy elérzékenyülsz olyan dolgokon, amelyeken általában eszedbe sem jutna. Kiszámíthatatlan vagy, de a szó pozitív értelmében. 

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ha bulizásról, ivásról van szó, imádsz minden pillanatot a telefonoddal rögzíteni, hogy másnap is újra átélhesd a buli legjobb részeit. Szereted magad fotókon viszontlátni, és ez nincs másképp akkor sem, ha éppen részeg vagy. Imádsz a középpontban lenni, éppen ezért általában győz az akaratod azzal kapcsolatban, hogy milyen irányt vegyen az este. Imádod az aftereket is, ha rajtad múlna, a buli sosem érne véget. Részegen hajlamos vagy jelenetet rendezni, ha valami nem úgy sül el, ahogy tervezted, és könnyen kerülsz összetűzésbe bárkivel, legyen az egy barátod vagy egy idegen.

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szűzként sokszor túlságosan is kritikus vagy a környezeteddel, és nem érted, hogy ezzel mi a baj, hiszen te őszintén csak segíteni szeretnél. Részegen még jobban kibukik belőled minden olyan negatív vélemény, amit normál esetben magadban tartasz, így ha egyszer eljutsz arra a szintre, hogy előtör belőled a megmondóember, a többiek legszívesebben menekülnének. Persze aki ismer és szeret, már megszokta, hogy úgyis szembesíted vele, ha nem passzol az outfitje. Ha azonban nem jön elő az őszinteségi roham, képes vagy bármeddig bírni a bulizást, hiszen nincs olyan, hogy korábban kidőlsz, mint bárki más. 

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Részegen hajlamos vagy könnyen elérzékenyülni, és gyakran rád jön egy szeretetroham, ami azt jelenti, hogy környezetedben mindenkinek elmondod, hogy mennyire fontosak neked. Hamar meglátszik rajtad az alkohol, szórakoztató, könnyed és vicces vagy részegen, éppen ezért is szeretnek sokan veled bulizni. Szerencsére mindig tudod, hogy hol van a legjobb buli aznap este, még sorban állni sem kell a társaságodban, hiszen gyakorlatilag mindenkit ismersz, aki ahhoz kell, hogy bejuss bármilyen eseményre. Figyelmes vagy, sőt, te vagy az, aki még egy idegenen is segít, ha azt látod, hogy kicsit rosszul lett, így mindig biztonságban érzik az emberek magukat melletted.

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Imádsz részegen flörtölni másokkal, hiszen egy-két pohár után sokkal felszabadultabb vagy, mint alapjáraton. Ha bejön valaki, tuti, hogy sokkal könnyebben megnyílsz és kifejezed tetszésed felé kicsit becsípve, hiszen olyankor nem ismersz akadályokat. Persze a barátaid már tudják, hogy sokszor hajlamos vagy rossz döntéseket hozni részegen, éppen ezért te vagy az, akinek el kellene venni a telefonját, amikor iszik, hogy ne hívogathassa az exeit. Normál esetben nem vágysz a figyelem középpontjába, részegen azonban szereted, ha mindenki rád figyel, amikor az egyik pikáns sztoridat meséled. 

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Kalandvágyó vagy, akit bármibe bele lehet téged rángatni, és szereted, ha az este teljesen máshol végződik, mint ahol elkezdődött. Veled bármilyen unalmas buli sokkal izgalmasabbá válik, hiszen mindig van egy jó ötleted arra, hogyan dobd fel a hangulatot. Nem érdekel, hogy mások mit gondolnak rólad, éppen emiatt tudsz olyan felhőtlenül szórakozni, történjen az a tánctéren vagy egy iszogatós estén. Bármit is csinálsz, tuti, hogy azonnal többen is utánozni kezdenek, hiszen amellett, hogy innovatív vagy, tudod, hogy hogyan kell egy igazi bulibárónak lenni. Nem szereted azonban, ha rajtad lógnak egy este során, és ezt nem is győzöd hangsúlyozni, így a barátaid már tudják, hogy nem feltétlenül ér közösen véget egy este, hiszen megszokták, hogy gondolsz egyet, és lelépsz egy másik társasággal. 

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Mindig készen állsz egy jó bulira, ahogy ezt a táskád tartalma is bizonyítja, hiszen mindig van nálad legalább egy tucat partikellék. Szereted a mély beszélgetéseket, de nem veted meg azt sem, ha hajnalig táncolsz a kedvenc zenéidre, így kapható vagy bármilyen bulira. Önálló és független vagy, éppen ezért könnyen lecsatlakozol egy adott társaságról, hogy aztán átkeveredj egy másikhoz. Nem látszik meg rajtad különösen, ha részeg vagy, hiszen képes vagy minden helyzetben összeszedett maradni. Te vagy az a társaságban, aki még részegen is józan döntéseket képes hozni, ezáltal megkímélve a többieket is az esetleges ballépésektől. 

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Általában csendes vagy, és csak akkor szólalsz meg, ha van valami mondanivalód, ám néhány feles után már bőven van miről beszélned. Szereted, ha fontos, világmegváltó témákról esik szó, hiszen legtöbbször ilyenkor sokkal könnyebben osztod meg másokkal a véleményed, mint általában. Részegen sokkal szociálisabb vagy, mint máskor, ezt pedig ki is használod, hogy olyan programokat szervezz a téged körülvevőkkel, amelyekről már akkor tudod, hogy sosem lesz belőlük semmi. Nem vagy a legnagyobb bulis a világon, ahogy a táncparkett ördögeként sem igazán lehet rád hivatkozni, ennek ellenére bármikor kapható vagy arra, hogy a barátaiddal beüljetek a kedvenc helyetekre beszélgetni és inni. 

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Bármilyen helyzetben feltalálod magad, és még akkor is te leszel az, aki a legjobban érzi magát, ha egy idegenekkel teli buliban vagy. Mindenkivel megtalálod a közös hangot, emiatt sokan irigykednek rád. Jól bírod az alkoholt, és maximum olyan formában látszik meg rajtad a részegség, hogy hangosabban és gyorsabban beszélsz, mint általában. Szeretsz emberek között lenni, és képes vagy akár vadidegenekkel is megosztani a problémáidat, hátha sikerül más megvilágításba helyezniük a dolgokat. Részegen hajlamos vagy rengeteg tervet kitalálni az életeddel kapcsolatban, majd megesküszöl, hogy másnap el is kezded a megvalósításukat, de ezekből általában sosem lesz semmi.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on, a Spotifyon és a Facebookon is!