2024.6.26 10:41
Olvasási idő 0:53
Szécsi Krisztián

Hivatalosan is megkezdődött a forgatás: két évtized után jön a Nem férek a bőrödbe folytatása

FILMEK + SOROZATOK LINDSAY LOHAN JAMIE LEE CURTIS

A második részben is megtörténik a testcsere, ám ezúttal nem Lindsay Lohan és Jamie Lee Curtis között.

21 évvel a megjelenése után végre folytatást kap a Nem férek a bőrödbe. A 2003-as Disney-filmben 16 éves Anna (Lindsay Lohan) és édesanyja, Tess (Jamie Lee Curtis) véletlenül testet cserélnek, miután egy varázs-szerencsesütit ettek.

A New York Times még 2023 májusában számolt be arról, hogy a Disney megerősítette, elkészül a várva várt folytatás, de most már azt is tudjuk, hogy valóban Curtis-szel és Lohannel teszik azt. Bár az írók és színészek tavalyi sztrájkja miatt az előkészületek leálltak, a napokban, ahogy azt a fotók is mutatják, megkezdődtek a forgatások. 

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Jamie Lee Curtis (@jamieleecurtis) által megosztott bejegyzés

Amikor még A Halloween véget ér sajtókörútján voltam, az emberek folyamatosan arról kérdezgettek, hogy lesz-e a Nem férek a bőrödbe filmnek folytatása. Valami nagyon megérintette őket. Én meg, amikor már hazaértem, felhívtam a barátaimat a Disney-nél, és azt mondtam: »Úgy érzem, hogy van egy film, amit meg kell csinálnunk«

– emlékezett vissza Curtis még 2023-ban, hogyan is folytak a film körüli tárgyalások. 

A filmről eddig annyit tudni, hogy visszatér az első rész szereplőgárdájának nagy része, plusz hogy a folytatásban is megtörténik a testcsere, írja az Elle. Ám ezúttal nem Anna és Tess kerülnek egymás bőrébe. A 20 évvel később játszódó második részben, Curtis és Lohan két tinilánnyal cserélnek testet: Lindsay egy bizonyos Harper, Tess pedig egy Lily nevezetű lány életét kezdi élni.

Ha kicsit felfrissítenéd emlékezetedet az első résszel kapcsolatban, itt nézhetitek meg a film angol nyelvű előzetesét: