2024.6.28 15:53
Olvasási idő 0:31
Kovács M. Dávid

Ingyen láthatod Dua Lipa és a Coldplay idei Glastonbury-koncertjeit

ZENE COLDPLAY DUA LIPA FESZTIVÁL KONCERT

A BBC élőben közvetíti a nemrég Magyarországon triplázó Coldplay és a pénteki headliner, Dua Lipa koncertjeit.

A BBC idén először közvetíti az egész világ számára a Glastonbury fesztivál koncertjeit: pénteken Dua Lipa, szombaton pedig a Coldplay koncertjét lehet élőben követni a brit közmédia webes felületén.

Az idei Glastonbury első teljes értékű napján Dua Lipa az LCD Soundsystem és PJ Harvey után áll a fesztivál legnagyobbjának számító Piramis Színpadra, a koncertet közép-európai idő szerint este 11 órától lehet követni (23:00–00:45).

Közönség a 2024-es Glastonbury Fesztivál Piramis színpada előtt 2024. június 28-án, pénteken.
Közönség a 2024-es Glastonbury Fesztivál Piramis színpada előtt 2024. június 28-án, pénteken. Forrás Ben Birchall / Getty Images

Másnap a nemrég Magyarországon triplázó Coldplay koncertjét lehet élőben látni, Chris Martin zenekara Cyndi Lauper, a Keane, Michael Kiwanuka és Little Simz után következik majd (közép-európai idő szerint: 22:45–00:45) szintén a Piramis Színpadon.

A vasárnapi húzónevek Shania Twain és SZA lesznek – az ő koncertjeiket azonban nem közvetíti a brit közmédia. Ha azonban élőben szeretnéd követni Dua Lipa és a Coldplay idei Glastonbury-fellépéseit, akkor a megadott időpontokban irány a BBC oldalára.