2024.6.7 16:46
Olvasási idő 0:18
Krajnyák Petra

Több mint 500 millió megtekintést ért el az Európai Parlament kampányfilmje

UROPE EURÓPAI PARLAMENT EURÓPAI UNIÓ REKLÁM

Az európai választásokon való részvétel fontosságát és a demokrácia védelmét hangsúlyozó kisfilmet több mint 504 milliószor nézték meg.

Hallasd a hangod, különben mások döntenek helyetted – figyelmezteti a fiatalokat európai választási kampányában az Európai Parlament.

Ahogy korábban a Refresher is beszámolt róla, a kisfilmben különböző tagországok idős polgárai mesélnek az unokáiknak és a fiataloknak a demokráciához fűződő személyes élményeikről, hangsúlyozva, hogy a demokráciát és a szavazást nem szabad magától értetődőnek venni.

Kiemelt tartalom
Diktatúrákat túlélő nagyszülők emlékeztetik a fiatalokat a demokrácia törékenységére és a szavazataik értékére Diktatúrákat túlélő nagyszülők emlékeztetik a fiatalokat a demokrácia törékenységére és a szavazataik értékére 2024.5.3 16:01

 A különböző médiafelületeken június 2-ig, múlt vasárnapig, elért 504,2 millió megtekintésen túl a videót különböző formátumokban a kontinens tévécsatornáin, mozijaiban és futballstadionjaiban is bemutatták.

A projekt az Európai Unió társfinanszírozásával, az Európai Parlament kommunikáció területére vonatkozó támogatási programja keretében valósult meg. Előkészítésében az Európai Parlament nem vett részt, és semmilyen felelősséget vagy kötelezettséget nem vállal a projekt keretében nyilvánosságra hozott információkért és álláspontokért, amelyekért kizárólag a szerzők, a megkérdezett személyek, a program szerkesztői és terjesztői felelősek az alkalmazandó jognak megfelelően. Az Európai Parlament nem felel a projekt megvalósításából esetlegesen származó közvetlen vagy közvetett károkért sem.