tegnap 2024.6.10 16:19
Olvasási idő 3:18
Csáka Eszter Csáka

Horoszkóp: melyik csillagjegy passzol hozzád a legkevésbé?

Horoszkóp: melyik csillagjegy passzol hozzád a legkevésbé?
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Mutatjuk, hogy melyik csillagjegy az, amelyikkel jó eséllyel a legrosszabbul jössz ki!

Kos – Halak

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A forrófejű, mindig lényegre törő Kos két lábbal a földön jár, gyakorlatias és nehezen viseli a folyamatos variálást. Ezért is lehet túl sok számára a Halak érzékenysége és érzelmessége, hiszen ez a csillagjegy képes egy másodperc alatt az érzelmi skála két végletét is átélni. Mivel a Halak jegy kicsit sem gyakorlatias és imádja, igényli a spontaneitást, nem igazán tudtok meglenni egymás mellett, hiszen Kosként fontos neked a praktikusság, megbízhatóság és állandóság. Akár barátságról, akár szerelemről vagy családi kapcsolatról van szó, az biztos, hogy rengeteg energia és erőfeszítés kell ahhoz, hogy a sértődékeny Halak és az érzéseit elfojtani hajlamos Kos kiegyensúlyozott, harmonikus viszonyt ápoljanak egymással és megértsék a másik működését. 

Bika – Oroszlán

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Sajnos a Bika számára az Oroszlán lehet a legrosszabb párosítás, hiszen a csillagjegyek nevéből is adódóan két erőteljes karakterről van szó. A jegyek közül ez a kettő a legmakacsabb és önfejűbb, így nem csoda, hogy nem feltétlen jöttök ki jól egymással. Nincs az az Isten, hogy egy Bika és egy Oroszlán meggyőzzék egymást a véleményükről, hiszen egyikőtök sem hajlandó engedni a saját igazából. Mivel a Bika alapvetően visszahúzódóbb és megválogatja a barátait, nem igazán tud azonosulni az Oroszlán hivalkodó jellemével, hiszen ez a jegy mindig igyekszik a középpontba kerülni. Valószínűleg folyton idegesítenétek egymást, hiszen szinte minden témában különbözik a véleményetek. Az egyetlen, ami közös lehet bennetek a csillagjegyetek alapján, az nem más, mint az esztétika iránti imádat, de persze ez nem elég egy szoros kapcsolat fenntartásához.

Ikrek – Skorpió

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Mivel nagyon szociális, de felszínes jegyről van szó, igazából nem nagyon van olyan csillagjegy, amivel az Ikrek egyáltalán nem tud kijönni. Az Ikrek szeret a középpontban lenni, imádja, ha minden tekintet rászegeződik és élvezi, ha spontán alakulnak a dolgok az életében. Imád csevegni, csacsogni a semmiről, pletykálni, azonban ha azt érzi, valaki görcsösen ragaszkodik hozzá, minél hamarabb menekülőre fogja. Emiatt jönnétek ki rosszul a Skorpióval, hiszen ez a jegy hajlamos a féltékenységre és kicsit szereti kisajátítani a környezetében élőket magának. Az ambiciózus Skorpió amellett, hogy féltékeny típus, akár a másik sikereire, akár a szociális életére, nehezen engedi el a konfliktusokat, ami érzelmileg kimerítő lehet az Ikrek számára, így gyakorlatilag folyamatosan veszekednétek.

Rák – Vízöntő

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Általánosan elmondható, hogy a Rák csillagjegyűek mélyen érző, viszont eléggé földhöz ragadt személyek, akik nem szeretik se a kapkodást, se a figyelmetlenséget, hiszen ők azok, akik még az apróbetűs részeket is többször átolvassák, még akkor is, ha semmi jelentősége sincsen. Rákként te is biztos tapasztaltad, hogy hajlamos vagy a legkisebb döntéseken is napokig őrlődni, amivel sokszor felülmúlod még a Mérleg döntésképtelenségét is. Víz jegyűként legjobban a levegő jegyhez tartozó Vízöntő lehet a legrosszabb párosítás számodra, hiszen a csillagjegy hűvössége és sokszor érzelemmentessége a frászt hozhatja rád. Emellett pedig nem igazán tudjátok összehangolni a te gyakorlatiatosságodat a Vízöntő szokatlan gondolkodásmódjával. Ezen felül egy Vízöntő szereti a függetlenséget és nehezen tolerálja, ha be kell számolnia minden lépéséről a másiknak, ami a Rák számára ezen tulajdonság elfogadása helyett inkább gyanúra adhat okot. 

Oroszlán – Vízöntő

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Kifejezetten exhibicionista jegyről van szó, tehát nem nehéz kitalálni, hogy mindazokkal a jegyekkel és személyiségekkel nem jössz ki jól Oroszlánként, amelyek nem adják meg számodra a kellő figyelmet és lehetőséget arra, hogy csilloghass. A legrosszabb párosítás egy Vízöntő lehet, hiszen ez a jegy tuti, hogy nem foglalkozik majd azokkal a külsőségekkel, hogy mennyire divatos ruhában vagy, vagy éppen milyen társasági körökben mozogsz. Egy Vízöntő számára a felszínesség gondolata is rémálomként hat, így míg ő nem feltétlen tudja elviselni a számodra prioritást élvező témákat, te sem vagy mindig vevő a világot megváltani akaró, innovatív ötleteire. Lehet, hogy pont jól kiegészítitek egymást, de hosszú távon sok veszekedésre számíthattok. 

Szűz – Nyilas

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szűzként imádod percre pontosan beosztani az idődet, szereted a rendszert, amit kialakítottál magadnak az évek során és mindig figyelsz a rendre. Utálod a káoszt, éppen ezért nem is tudod elviselni, ha a közeledben van valaki, aki folyton kupit csinál minden értelemben, hiszen ez számodra demotiválóan hat. A legrosszabb párosítás számodra egy Nyilas lehet, aki mindig kész a legújabb kalandokra, emellett pedig nem az a típus, aki szereti, ha előre be van táblázva az élete. A legspontánabb és legkevésbé spontán jegyek vagytok, így nem biztos, hogy hosszú távon el tudjátok viselni egymás személyiségét, vagy legalábbis biztosan sok konfliktust szülhetnek ezek az apróságok. 

Mérleg – Bak

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Mérlegként a nevedből adódóan is szereted a harmóniát, mindig arra törekedsz, hogy érzelmileg nyugodt legyél te is és a környezeted is. Míg ez a csillagjegy nagyra értékeli ezeket a tulajdonságokat, Mérlegként nem mindig jó, ha valaki ennyire merev veled. Szereted a rendet, de közben fontos számodra a lazítás és spontaneitás is, ami egy Bakban nem feltétlen van meg. Míg egy Bak gyorsan és precízen dolgozik, a Mérleg hajlamos beleásni magát egy témába órákra, ami árt a hatékonyságnak, ez pedig könnyen idegesíthet egy Bakot, hiszen könnyen konfliktus alakulhat ki abból, ha megsürgeti a Mérleget, aki utálja, ha nyomás alatt kell dolgoznia. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!