2024.5.13 17:42
Olvasási idő 4:42
Csáka Eszter Csáka

Heti horoszkóp: Új munka vagy spontán utazás várhat rád, extra pénz is a markod ütheti

Heti horoszkóp: Új munka vagy spontán utazás várhat rád, extra pénz is a markod ütheti
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Legújabb horoszkópunkból megtudhatod, mire érdemes ezen a héten különösen odafigyelned a csillagjegyed szerint.

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Az elmúlt időszakban sok változás történhetett a pénzügyeidet illetően, akár negatívan, akár pozitívan hatott ez a mindennapjaidra. Ezen a héten nem kell attól tartanod, hogy kifolyik a pénz a kezeid közül, hiszen most egy új lehetőségnek köszönhetően sokkal több bevételhez juthatsz, mint korábban. Az is lehet, hogy az egyik rokonodnak hála egy kis extra pénz üti a markod. Arra figyelj, hogy mindenképpen tegyél félre egy kisebb összeget, még akkor is, ha éppen nem spórolsz semmire. Akár a suliban, akár a munkahelyeden, de biztosan pozitív változások történnek, hiszen egyre jobb eredményeket érsz el, és sokkal motiváltabb vagy, mint korábban. Szánj időt arra, hogy kitaláld, milyen célokat szeretnél elérni a következő időszakban!

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Kifejezetten szuper hétnek nézel elébe, hiszen az eddigi kemény munkád végre meghozza a gyümölcsét. A következő napokban biztos siker elé nézel, még akkor is, ha nem érzed magad teljesen felkészültnek. Ne aggódj, hiszen te vagy az, aki stresszhelyzetben mindig a legjobbat tudja kihozni magából. A környezetedben is változás történhet, új barátságra tehetsz szert, de az is előfordulhat, hogy egy rég nem látott ismerősöd, rokonod bukkan fel a semmiből. Írj egy listát azokról a dolgokról, amelyeket mindenképpen ki szeretnél próbálni a nyáron, hiszen ki tudja, lehet, már csak ezzel is sikerül manifesztálnod azokat!

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ezen a héten mintha valahogy minden sokkal könnyebben menne, mint eddig. Nem esik nehezedre a korán kelés, jobban tudsz koncentrálni, és még a szokásos apró, szerencsétlen balesetek is elkerülnek. Ennek köszönhetően a napokban kitisztulhat a kép a fejedben, hogy pontosan min is szeretnél változtatni a mindennapjaidban és a céljaidat tekintve egyaránt. Olyan érzések törhetnek felszínre benned, amelyeket eddig nem sikerült feldolgoznod. Hagyj egy kis időt, hogy túltedd magad a sérelmeken, hiszen másképp nem tudsz továbblépni!

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Izgalmas időszak előtt állsz, hiszen új lehetőségek várnak rád, legyen az egy projekt vagy egy iskolai feladat. Most minden adott ahhoz, hogy megcsillogtasd a tudásod, amire eddig nem volt lehetőséged. Fontos, hogy határozott és magabiztos legyél, hiszen így másokat is meg tudsz győzni a véleményedről. Szereted, ha rád figyelnek az emberek, így érdemes lehet megcélozni egy olyan pozíciót, amivel másokat koordinálhatsz, felügyelheted a munkafolyamatokat. A magánéletedben is minden szuperül alakul, ugyanis nem kell tartanod sem konfliktustól, sem nehézségektől, ennek ellenére nem árt kicsit jobban odafigyelned a környezetedre, és több időt töltened a családoddal.  

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Készen állsz arra, hogy te légy a középpontban? Lehet, hogy az esti bulin, vagy épp egy munkahelyi feladat során, de biztos, hogy tündökölni fogsz a ragyogó kisugárzásod, ötleteid és történeteid miatt. Mindenki szeretne veled jóban lenni, a következő napokban akár még új emberekkel is megismerkedhetsz, akik közül akadhat olyan, aki kicsit többet is szeretne tőled a barátságnál. Ez a hét tökéletes lenne a randikhoz, hiszen a szokásosnál is több energiád van, ahogy a világot is pozitívabban látod, mint máskor. Ha vannak régóta halogatott terveid, most pont ideális lenne, hogy elkezdd kidolgozni a megvalósításukat. 

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ki kellene végre lépned a komfortzónádból, hiszen csak így tudsz igazán fejlődni. Ezen a héten próbáld meg megszakítani a rutinodat és teljesen másképpen cselekedni, mint ahogy szoktál. Ne engedd, hogy apró dolgok kihozzanak a sodrodból, inkább élvezd a spontaneitást és azt, hogy minden kicsit máshogy történik, mint elképzelted. Rengeteg új lehetőség vesz körül, csak észre kellene venned azokat, hiszen hajlamos vagy annyira beszűkülten gondolkodni valamiről, hogy fel sem tűnik más opció a sajátodon kívül. Találkozz többet a barátaiddal, szervezzetek különböző programokat a szabadban! Fontos, hogy a következő napokban nagy hangsúlyt fektess a sportra, mivel az segít egyensúlyt teremteni benned.

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A következő napokban megérkezik a segítség, amire nagy szükséged volt. Készülj fel arra, hogy ez valószínűleg nem abban a formában jön majd, mint amire számítottál, de a végeredmény szempontjából ez nem lesz lényeges. Légy nyitott a változásra és a lehetőségekre, hiszen akár egy aprónak hitt dolog is nagy hatással lehet a mindennapjaidra. A hét második felében végre sokkal kevesebb feladatod lesz, mint azelőtt, lehetőséged nyílik pihenni és kikapcsolódni, amit igyekezz nem elrontani azzal, hogy folyamatosan bűntudatot keltesz magadban, mert nem töltöd hasznosan az időd. Ne feledd: a pihenés a produktivitás fontos része.

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Új barátságokat köthetsz a következő napokban, ha elég nyitott vagy arra, hogy meghallgass a tiedtől teljesen eltérő világnézeteket is. Több embert ismerhetsz meg a héten, mint az elmúlt időszakban, lehet, hogy ez egy nagy eseménynek köszönhető, vagy épp annak, hogy a mindennapjaidban bukkannak fel új személyek. Ha van párkapcsolatod, most érdemes odafigyelni a partnered apróbb jelzéseire, hiszen lehet, hogy kételyei vannak kettőtökkel kapcsolatban. Beszélgessetek sokat, és igyekezzetek közösen minőségi időt eltölteni, hogy fellobbanjon a szikra köztetek. 

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Minden a terv szerint halad, sikerült elérned azokat a dolgokat, amiket célként tűztél ki magad elé. A kérdés csak az, hogy most hogyan tovább. Valószínűleg az elmúlt hetekben rengeteget dolgoztál, tanultál, éppen ezért megérdemled, hogy egy kis ideig ne azon agyalj, mi legyen a következő lépésed. Csak élvezd az életet, a tavaszt, és tölts minél több időt a szabadban, piknikezz, olvass, kicsit engedd el magad, hiszen mindig így támadnak a legjobb ötleteid. Tervezz egy hétvégi kiruccanást a barátaiddal egy olyan helyre, ahol még nem jártatok, és hagyd, hogy spontán alakuljon magától az utazás. Nincs is jobb módja a mentális feltöltődésnek, mint az aktív pihenés.

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Elképzelhető, hogy megismerkedsz valakivel a következő napokban, akivel nagyon hamar komolyra fordulhat a kapcsolatotok. Lehet, hogy egy ideje nem volt szerencséd a szerelemben, ám most nem érdemes kihátrálnod már rögtön a legelején. Annak ellenére, hogy félsz a csalódástól, ne foszd meg magad ettől az élménytől, hiszen olyan régóta vágysz kapcsolatra. Ha túl gyors a tempó, beszéld meg a másikkal, hogy lassítsatok. Ha terveztél valamin változtatni a lakásban, most van itt az ideje, hogy megvalósítsd a terveidet, hiszen a környezetváltozás jót fog tenni számodra. Próbálj meg egy kicsit jobban odafigyelni arra, hogyan bánsz a pénzzel és mikre költesz, hiszen így rengeteget spórolhatsz.

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten sokkal könnyebben tudod kifejezni az érzéseidet és a gondolataidat, mint máskor. Izgalmas kalandok és lehetőségek előtt állsz, végre felfigyelnek a tehetségedre, és lehet, hogy még új munkát is ajánlanak. Ha egy ideje válaszra vársz – legyen az akár egy baráttal, akár munkával vagy továbbtanulással kapcsolatos –, hamarosan megérkezik, csak próbálj meg addig is pozitív maradni. Egy új projekt vagy teendő segítségével óriási fejlődésen mehetsz keresztül, és ha ügyes vagy, sikerül néhány hasznos készséget is elsajátítanod. Ne tervezd meg előre, hogyan néz majd ki a nyarad, inkább hagyd, hogy magától alakuljanak a programok!

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Végre sikerül lezárnod a múltad egy részét, legyen az egy rossz munkahely vagy egy olyan környezet, ahol nem érezted jól magad. A következő pár napban felszabadulhatsz, hiszen olyan tevékenységekben vehetsz részt, amelyeket nagyon élvezel, és a kötelező teendők helyett most arra fókuszálhatsz, amit szeretsz. Ennek köszönhetően feléled benned a kreativitás iránti vágy, rengeteg ötleted támad, csak figyelj arra, hogy le is jegyezd azokat egy lapra, hogy később megvalósíthasd. Szeretsz előre tervezni, ám legtöbbször nem úgy alakulnak a dolgok, mint azt képzeled. Ez nem feltétlenül rossz, nem baj, ha néha sodródsz az árral, és az erőltetés helyett engeded, hogy magától alakuljon az élet. Ha kevesebbet görcsölsz, minden sokkal jobb lesz.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!