2024.6.3 17:12
Olvasási idő 5:05
Csáka Eszter Csáka

Horoszkóp: Randik, bulik és környezetváltás is várhat rád a héten

Horoszkóp: Randik, bulik és környezetváltás is várhat rád a héten
Forrás Mátrai Cintia/ Refresher Magyarország
ÉLETMÓD HETI HOROSZKÓP HOROSZKÓP

Nézd meg, hogyan alakulhat a heted a csillagjegyed alapján!

Kos

Kos Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Ideje lenne letenni a telefonodat, hogy ne csak az online térben töltsd a szabadidőt. Elég körbenézned és ráeszmélsz, hogy rengeteg olyan izgalmas program és lehetőség vesz körül, amit eddig észre sem vettél. Találkozz a héten minél több emberrel, menj olyan helyekre, ahová magadtól nem mennél, és élvezd az életet kicsit anélkül, hogy folyamatosan a telefonodon lógnál. Új embereket is megismerhetsz a következő napokban, egy eseménynek köszönhetően pedig még szoros barátokká is válhattok. A következő pár napban előtörhet belőled a szociális éned, igyekezz minél jobban kihasználni ezt, hiszen ez akár még a szerelmi életedben is változást hozhat. 

Bika

Bika Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Fontos, hogy különbséget tudj tenni aközött, hogy mire van szükséged, és hogy mit akarsz. Szánj időt arra, hogy kitalálod, mi is lenne a legjobb neked a következő napokban, könnyen lehet, hogy eddig nem vetted észre, mennyire kimerült és frusztrált vagy. Találj olyan elfoglaltságot, amely segítségével sikerül levezetned a feszültséget. Szerencsére nem kell aggódnod a pénz miatt, a héten sikerül sokat spórolnod egy elmaradt programnak köszönhetően. Használd ki a szabadidődet és ahelyett, hogy másokhoz igazítanád a napirended, csináld azt, ami neked jól esik. Nem kell mindig mindenkit elkísérni olyan helyekre, ahová alapvetően semmi kedved menni. Igyekezz megszűrni azokat a kötelező programokat, amelyekre igent mondasz. 

Ikrek

Ikrek Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Szuper hét előtt állsz, ugyanis tele vagy energiával, mentálisan is szuper helyen vagy és azt érzed, hegyeket tudnál mozgatni. Most minden lehetőség adott, csak az a kérdés, mi az, amire őszintén vágysz. Érdemes lehet arra szánnod a szabadidőd, hogy kitaláld, hogyan tovább, hiszen hiába tartasz több vasat a tűzben, végül választanod kell. A következő napokban végtelen ötleted támad, próbálj meg minél többet leírni, de ami a legfontosabb, ne felejtsd el megvalósítani azokat! Ezen a héten hajlamos lehetsz túlpörögni bizonyos dolgokon, vigyázz arra, hogy ez ne vezessen konfliktushoz a barátaiddal! Annak ellenére, hogy energikus vagy, kicsit lassíts le, amikor valaki kiönti neked a szívét és igyekezz végighallgatni a problémáit még akkor is, ha konkrét tanáccsal nem tudsz szolgálni.

Rák

Rák Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Pihentesd az agyad a következő napokban, ugyanis az elmúlt időszakban rengeteget dolgoztál megállás nélkül. Nem árt egy kis szusszanás, pláne, ha már azt sem tudod, hol áll a fejed. Vegyél ki pár napot és ha lustálkodni van kedved, tedd meg bűntudat nélkül, ha pedig aktívan szeretnél kikapcsolódni, akkor hívd el a barátaidat, hogy közös program lehessen belőle. Mindegy, mit csinálsz, a lényeg, hogy ne gondolkodj túl sokat az adott projekten, hiszen akkor támadnak a legjobb ötleteid, ha sikerül kicsit eltávolodnod a témától. Nagy rajtad a nyomás, hiszen sok a teendőd és úgy érezheted, hogy ha te nem csinálod meg, akkor más sem fogja. Néha azonban érdemes elengedni a kevésbé fontos dolgokat, és csak a legszükségesebb teendőkkel foglalkozni. Ne feledd, nem kell egyedül megváltanod a világot!

Oroszlán

Oroszlán Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Annak ellenére, hogy azt érzed, nélküled nem buli a buli, nem kell még akkor is neked szórakoztatni a többieket, ha semmi kedved. Engedd el magad, és ha nem akarsz egy bulin száztíz százalékon pörögni, ne erőltesd. A lényeg, hogy jól érezd magad még akkor is, ha nem te vagy a középpontban. Szereted az embereket, karizmatikus vagy, a következő pár napban azonban van rá esély, hogy szívesebben töltöd az idődet egyedül, mint emberek között. Ezzel nincsen semmi baj, hiszen teljesen természetes, hogy igényled a magányt. Töltődj fel úgy és olyan formában, ahogy neked kényelmes, ne félj attól, hogy kimaradsz egy buliból.

Szűz

Szűz Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Érdemes lehet most nagyobb figyelmet fordítanod azokra a célokra, amelyeket szeretnél elérni. Valószínűleg csak egy kis újratervezést igényelnek. Lehet, hogy sokkal motiváltabb leszel már attól, hogy átgondoltad, hogyan tudod a leggyorsabb elérni az áhított célokat. Maradj fókuszban és ne engedd, hogy letérítsenek az utadról, hiszen ha eldöntötted, hogy mi az, amit szeretnél elérni, nincs semmi, ami megakadályozhat benne. Ne pocsékold az idődet felesleges dolgokra, igyekezz kitölteni minél hasznosabb dolgokkal a napjaidat. Persze a pihenés ugyanannyira hasznos, mint a proaktivitás, úgyhogy azt se felejtsd el felírni a napi teendőid közé. 

Mérleg

Mérleg Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Egyre nagyobb szükségét érzed a kikapcsolódásnak, hiszen egy ideje már nem volt lehetőséged rá. Törölj ki mindent a naptáradból és élvezd a szabadságot, szervezz spontán programokat a barátaiddal, menj ki a szabadba, túrázz egyet, strandolj, legyen az bármi, ami segít kicsit kikapcsolni. Sok terhet cipelsz, akár tanulásról, akár munkáról van szó, ezért annak érdekében, hogy újult erővel és energiával tudj visszatérni a mókuskerékbe, szükséged van egy kis énidőre is. Szerencsére nem kell tartanod sem konfliktusoktól, sem pedig pénzügyi problémáktól, így most minden adott, hogy csak magadra és a pihenésre fókuszálj.

Skorpió

Skorpió Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

A héten akaratod ellenére is sikerül megbántanod egy hozzád közel álló személyt, próbálj meg vele rögtön kibékülni, hiszen minél tovább halogatod a bocsánatkérést, annál nehezebb beszélgetés vár rád. A héten fontos lenne, hogy elgondolkodj azon, mely kapcsolatok építik, és melyek rombolják az életedet. Ha azt érzed, valaki csak folyamatos negativitást és terhet jelent számodra, igyekezz minél gyorsabban, egyszerűbben és tisztán leépíteni az életedből. Vedd észre, hogy mi és ki az, ami már nem ad, hanem csak elvesz, hidd el, nagy könnyebbséget érzel majd, ha sikerül rájönnöd a probléma forrására.

Nyilas

Nyilas Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Eljött az idő, hogy megvalósítsátok azokat a terveket a barátaiddal, melyeket ezer éve szeretnétek. Akár egy túráról, akár a Balaton körbebiciklizéséről van szó, most minden lehetőség adott, hogy megvalósítsátok közösen az álmaitokat! Ne félj attól, hogy ki kell lépned a komfortzónádból, hiszen csak így tudsz igazán izgalmas élményeket, esetleg új barátokat szerezni. Ne aggódj azon, hogy mit gondolnak rólad mások, hiszen aki szeret, az pontosan tudja, hogy mit miért teszel, és az ezen való görcsölésen csak a saját energiádat pazarolod. Ha sikerül kicsit lazábban hozzáállnod a dolgokhoz, akár még egy spontán új kaland is várhat rád, de az is lehet, hogy megismerkedsz valakivel, aki egy új kapcsolatot is jelenthet. 

Bak

Bak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Motivált vagy, élénk és élvezed, hogy eljött a nyár. Minden szabad estédet bulizással töltöd, imádod, hogy végre a szabadban lehetsz a barátaiddal. Nem annyira koncentrálsz a munkára, hiszen ez a kedvenc évszakod és mindent megteszel annak érdekében, hogy kihasználj minden pillanatot. A bulizás mellett azonban ne feledkezz meg a céljaidról sem, próbálj egy kicsit nagyobb egyensúlyt felépíteni a szórakozás és a munka között, hiszen így elkerülheted, hogy ősszel megbánod az egész nyarat, amit lazulással töltöttél. Ha csak naponta fél órát töltesz ezekkel a dolgokkal, már nagy szívességet tettél a jövőbeli énednek. A bulizás mellett azonban a megfelelő táplálkozásról és hidratálásról se feledkezz meg!

Vízöntő

Vízöntő Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehet, hogy az elmúlt időszak kicsit egyhangúan telt, de ne aggódj, a következő napokban és hetekben felgyorsulnak az események. Új lehetőségek, barátok, programok és akár még utazás is várhat rád, készülj fel arra, hogy bármikor igent mondhass egy izgalmas helyzetre. Nem szereted a túl spontán dolgokat, fontos számodra, hogy tudd, mire számíts, ahogy a meglepetésekért sem rajongsz, de ha hajlandó vagy kicsit kilépni a komfortzónádból, meglátod, szuper élményekben vehetsz részt. Ne felejtsd el a barátaidat sem, szervezz velük közös programokat, hiszen lehet, hogy az elmúlt időszakban kicsit elhanyagoltad őket. Ha szingli vagy, most rengeteg randi és ismerkedés várhat rád. 

Halak

Halak Forrás REFRESHER / Mátrai Cintia

Lehet, hogy valamilyen nagy esemény előtt állsz, csak még nem tudsz róla. Költözés, új munka, új párkapcsolat, bármi lehet, a lényeg, hogy állj készen a változásra és mondj igent. Persze csak akkor, ha tényleg ezt szeretnéd. Annak ellenére, hogy szereted a barátaidat, hajlamos vagy készpénznek venni őket, próbálj meg odafigyelni arra, hogy ne egyoldalúak legyenek a kapcsolataid. Ha van valami apróság, amit megtehetsz a környezetedért, tedd meg. Szeretsz panaszkodni, de az is fontos, hogy hálát adj azokért a személyekért és dolgokért, melyek az életed részei. Tökéletes alkalmad nyílik ezen a héten, hogy elkezdj sportolni, akár biciklizni, akár futni, meglátod, rengeteget javít majd a testmozgás nemcsak a mentális, de a fizikai állapotodon is. 

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!