2024.6.11 11:35
Olvasási idő 0:49
Maier Péter

Bejelentették a Megasztár zsűrijét, két korábbi győztes is a csapat tagja lett

ARCOK HALOTT PÉNZ MARICS PETI MÉDIA MEGASZTÁR RÚZSA MAGDI TELEVÍZIÓ TV2

Marsalkó Dávid, Marics Peti és Papp Szabi is az ősszel újrainduló Megasztár zsűritagjai közé került. A régi arcok közül Rúzsa Magdi és Caramel csatlakozik a sok év után visszatérő műsor új évadához.

Bejelentette a TV2 a 12 év után visszatérő Megasztár zsűrijét: az ötfős zsűriasztalnál Rúzsa Magdi, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi foglalnak majd helyet.

A bejelentett nevek közül ketten, Rúzsa Magdi és Caramel, a tehetségkutató korábbi győztesei. Marics Peti és Papp Szabi személye kevésbé meglepő, hiszen több TV2-s műsorban is feltűntek már mindketten.

A Megasztár új évadának zsűrije: Marsalkó Dávid, Marics Peti, Rúzsa Magdi, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi
A Megasztár új évadának zsűrije: Marsalkó Dávid, Marics Peti, Rúzsa Magdi, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi Forrás TV2

A Halott Pénz frontembereként ismert Marsalkó Dávidnak ugyanakkor ez lesz a debütálása ebben a televíziós műfajban.

A Megasztár közelebb áll hozzám, mint bármilyen más tévés formátum. Zsűritagként a valódiságot fogom keresni, az őszinteséget, a személyiséget, ami a legfontosabb az énektudás, az affinitás mellett. Bevallom, hogy a többiekkel elég komfortosan mozgunk, többükkel is van közös dalunk, nagyon régóta ismerek és tisztelek mindenkit, és ez remek alap lesz a közös szakmai munkához

– fogalmazott Marsalkó a TV2 közleményében.

A Megasztár hetedik évadára jelenleg is zajlanak a válogatók, a műsor ősszel kerül majd tévébe. Aki megnyeri, az 40 millió forintot kap, illetve egy lehetőséget arra, hogy Los Angelesben készítsen egy dalt és egy videóklipet. 

Kiemelt tartalom
Orwelli disztópia vagy a nyugati média túlkapása? Így működik a kínai kreditrendszer Orwelli disztópia vagy a nyugati média túlkapása? Így működik a kínai kreditrendszer 2024.5.22 17:51

Az őszi indulás akár azt is jelentheti, hogy a Megasztár egyszerre fut majd az RTL X-Faktorával, amelyben Gáspár Laci, Majka, Valkusz Milán és Tóth Andi lesznek a mentorok. Amennyiben egyszerre kerülnek tévébe, érdekes lesz látni, hogyan versenyzik majd egymással a két műsor.