2024.6.5 17:28
Olvasási idő 0:30
Szécsi Krisztián

„Itt karakterben kell lenni. Én Anakin Skywalker vagyok“ – A budapesti Comic Con cosplayereivel beszélgettünk

VIDEÓ COMIC CON COSPLAY KÉPREGÉNY MARVEL STAR WARS

A budapesti Comic Con kivételes esemény az ország képregény- és filmrajongói számára. Idén szerkesztőségünk is kint volt, hogy betekintést nyerjen a cosplayerek világába, és hogy megtudjuk, hogyan készülnek el az impozáns jelmezek.

Az idei Comic Conon mindenki megtalálta a számára kedves fandomot vagy lore-t. A Board Game Expón megannyi társasjátékot próbálhattak ki a látogatók, a KoreaOn rendezvényén a távolkeleti kultúrákba kóstolhattunk bele, a Comic Con standjaival, különleges programsorozataival pedig könnyen bármelyik varázslatos fantasyvilágba képzelhettük magunkat.

Az esemény szívét-lelkét minden évben a cosplayerek adják, akik elképesztő jelmezeikkel bármelyik hollywoodi blockbusterben megállnák a helyüket. A Refresher szerkesztősége most őket, a leginkább elkötelezett rajongókat kérdezte arról, milyen a cosplayerek világa, hogyan készül el egy jelmez, és hogy miért annyira jó néha a kedvenc szuperhősünk bőrébe bújni. Ezen kívül az is kiderült, hogyan készíthetünk otthon társasjátékot.

Kövessétek a REFRESHER-t, iratkozzatok fel közösségi csatornáinkra is, hogy ne maradjatok le a folyamatosan frissülő tartalmainkról: @refresherhu néven ott vagyunk a TikTokon, az Instagramon, a YouTube-on és a Facebookon is!