ma 2024.5.6 9:59
Olvasási idő 0:46
Maier Péter

Levendula Piknik a Budapest Parkban: összművészeti fesztiválon mutatkozik be Gyuris friss albuma és a Stotz új kollekciója

DIVAT BOGA BUDAPEST PARK GYURIS

A június 5-i összművészeti fesztiválban a divat és a trap rajongói is örömüket lelhetik.

Június 5-én a Budapest Parkban közösen debütál Gyuris legújabb albuma, illetve a frissen arculatot váltó Stotz (korábban Gemini Hotstuff) márka kollekciója.

Tavaly teltház előtt mutatkozott be a Levendula Piknik összművészeti fesztivál, amelynek célja, hogy összekapcsolja a különböző művészeti ágakat, a hazai színtér kisebb-nagyobb szereplőit. Idén a szervezők magasabb fokozatra kapcsoltak: immár másodjára, még több meglepetéssel, új helyszínen rendezik meg az eseményt. A divat es a zene összhangját a Natty Natty név fogja össze, amely nemcsak a bemutatkozó kollekciónak, de Gyuris albumának is a címe. 

Stotz Natália tervezőt korábban a Gemini Hotstuff brandjéből ismertük, illetve dolgozott a Dzsúdló által alapított ruhamárka, a Boga első kollekcióján, amelynek bemutatóján mi is beszélgettünk vele.

Mostantól Stotz néven alkot, új kollekcióját június 5-én mutatja be egy privát eseményen a koncertek előtt, ráadásul dizájnerek, egy hazai bútortervező páros és egy installátor közreműködésével. A kollekció fenntartható, tudatos és egyedi darabokat tartalmaz. 

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Dua Lipa, Elefánt, Szalai, T. Danny és Jaber a hét megjelenései között Playback Péntek: Dua Lipa, Elefánt, Szalai, T. Danny és Jaber a hét megjelenései között 3 nappal ezelőtt

Ezt követően Gyuris legújabb dalait is először a Budapest Park színpadán hallhatjuk majd. Az új lemez tíz számot tartalmaz, izgalmas produceri együttműködőkkel, változatos hangzásvilággal, témákkal és élő hangszerkísérettel. Igazán csak a kollekcióval együtt lesz majd kerek egész Natty Natty projekt, ami az idei Levendula Pikniken lesz először látható és hallható.

Gyuris és Stotz Natália
Gyuris és Stotz Natália Forrás Bodor Olivér