2024.3.20 17:00
Olvasási idő 0:26
Szécsi Krisztián

Kamionnal pótolják a McDonald’s Nyugati téri éttermét

GASZTRO MCDONALD'S

Amíg a Nyugati téri Meki felújítása be nem fejeződik, egy piros kamionból kérhetjük ki a gyorskajánkat.

A McDonald’s kamiont nyitott a Nyugati pályaudvar mellett, amíg a Nyugati téri étterem felújítás miatt zárva tart – közölte szerkesztőségünkkel a gyorsétteremlánc hazai képviselete.

Forrás McDonald's

A felújítás sok arra járót meglepetésként érhet, a hazai McDonald’s pedig nem szeretné, hogy a mekizni érkező vendégek éhesen maradjanak, ezért a kamionban és az étterem mellett lévő McDonald’s standon válogatott kínálattal – kis és nagy szendvicsekkel, kávéval és desszertekkel – várja vendégeit, többek között a klasszikus McChicken, Big Mac és a Sajtos McRoyal szendvicsek is kaphatóak.

A Nyugati téri üzlet felújítása januárban kezdődött, akkor a McDonald's úgy nyilatkozott, hogy várhatóan fél évig tartanak majd a munkálatok. Arról, hogy milyen megújulás várhat az ország egyértelműen legszebb gyorséttermére, ebben a cikkünkben olvashatsz bővebben:

Kiemelt tartalom
Bezárt a Nyugati téri McDonald’s, lenyűgöző megújulás vár az ország legszebb gyorséttermére Bezárt a Nyugati téri McDonald’s, lenyűgöző megújulás vár az ország legszebb gyorséttermére 2024.1.17 9:55