Kedd 2022.11.29

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Gasztro
Szöllősi Anna
2022.11.18 15:10
Olvasási idő  2:02

Íme az 5 legmenőbb pékség, ahol fillérekért menthetsz ételt Budapesten

Összegyűjtöttük az öt kedvenc pékségünket, amit ha teljes áron nem tudsz megengedni magadnak, a Munch-on töredékéért juthatsz hozzá!

Szöllősi Anna
2022.11.18 15:10 Olvasási idő  2:02
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Íme az 5 legmenőbb pékség, ahol fillérekért menthetsz ételt Budapesten
Forrás: Facebook ;

A Munch platformján keresztül a vendéglátóhelyek és üzletek kedvezményesen értékesítik az el nem adott, jó minőségű ételeket az adott idősávban, ideális esetben a nap végén. A fenntarthatóság elvére építő alkalmazás win-win szituációt teremt, hiszen mindenki jól jár: a munchokat, azaz kedvezményes ételcsomagokat 40-60%-os kedvezménnyel vásárolhatjuk meg, így a vendéglátóhelyek csökkentik a veszteségüket, mi pedig olcsóbban jutunk hozzá az amúgy teljesen jó élelmiszerhez. 

 

A muncholás egy zsákbamacska műfaj, és van benne egy nagy izgalomfaktor: általában nem tudni, hogy mi marad meg a nap végére, és mit kapunk a pénzünkért. 

à table!

 

Az à table! története 2011 tavaszán kezdődött, Anthony Lecaude francika pék-mester és a Retek utcában található pékség tulajdonosának találkozásával. Az első üzlet a Fény utcai piac szomszédságában nyílt meg, mára pedig 14 helyen várják a látogatókat Budapest-szerte és az agglomerációban. A boulangerie – pâtisserie francia péksüteményekkel, kenyerekkel, és desszertekkel hozza vissza egy autentikus, párizsi pékség hangulatát. 

Az à table! szinte összes üzletében van lehetőségünk muncholni: a 3500 forintos csomagokat 46%-os kedvezménnyel 1900 Ft-ért vihetjük haza, viszont az idősávot érdemes lecsekkolni, mivel az üzletenként változik.   

 

Hol?
VII. ker. Wesselényi u. 9.
VII. Madách Imre út 1.
XIII. Balzac u. 37.
II. Retek u. 6.
XIII. Klapka u. 4-6.
XII. Böszörményi út 16/A.
V. Arany János u. 16, 1051
Corvin: VIII. Futó utca 37 1.em.
Aréna: X. Örs vezér tere 25/a-I.em.
MOM: XII. Alkotás u. 53.
ETELE: XI. Etele út 68.

Nor/ma

 

A Millenáris szomszédságában, a Széllkapu Parkban található No/rma Grand egy északi stílusú kézműves pékség és specialty kávézó, amit ha csak úgy meglátogatnál napközben vagy este, a csodás sütik és pékáruk mellett különleges borokat is kóstolhatsz. 

 

A nor/ma remek minőségű alapanyagokkal dolgozik, de a pénztárcádat sem kíméli - kivéve, ha a termék pont az eredeti ár felébe kerül. Az aktuális kínálatának megfelelően péktermékeket és süteményeket menthetünk a nap végén, 4000 forint helyett 2000 forint értékben. Hát mi ez, ha nem életed dealje?! 

 

Hol? II. ker. Margit körút 75-87., Mom

Pékműhely 

 

A 2010-ben startoló pékség családi vállalkozásként indult, azzal a céllal, hogy jó minőségű, finom és egészséges kenyereket készítsenek természetes alapanyagokból, felelevenítve a nagyszülők tudását és kenyér iránti tiszteletüket. A kitűzéseket nemcsak tökéletesen teljesítették, de másik két budapesti üzlettel is mespékelték.

Muncholni a Bartók Béla úti üzletben tudunk: a 2000 forint értékű csomag rejthet kovászos kenyeret, kézműves péksüteményeket és kiváló minőségű kávékat, amit 990 forintért szerezhetsz meg! 

 

Hol? XI. ker. Bartók Béla út 15/b.

BUDAI Pékség és Speciality Kávézó

 

A Budai Pékséget 2010-ben alapították, azóta pedig a környékbéliek kedvenc helyévé nőtte ki magát. Az isteni vajas kifli, frissen sült kakaós csiga és túrós batyu mellett kávé, kézműves sütemények, édes és sós péksütemények, prémium tejtermékek, szörpök, teák, borok várják a vendégeket, a helyet pedig érdemes, és ajánlott kipróbálni teljes áron is. 

 

Az édes és sós péktermékeket, kenyereket vagy szendvicseket tartalmazó csomagot 1500 forint értékben 890 forintért mentheted meg!

 

Hol? XII. ker. Maros utca 25.

Free – a Gluténmentes Pékség 

 

Annak sem kell lemondania a mentett péksütikről, aki gluténérzékeny: a Free – a Gluténmentes Pékség a Fény utcai piac szomszédságában fogadja a látogatókat, tapasztalataink szerint a megmaradt ételekből még választhatunk is. Egy munchért 1000 forintot kell fizetni, így féláron juthatunk hozzá 2000 forint értékű áruhoz.

 

Hol? II. ker. Fény u. 16.
Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  Facebook ;
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában gasztro
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra