2024.6.28 11:17
Olvasási idő 0:43
Krajnyák Petra

Három új szereplővel tér vissza az És egyszer csak... harmadik évada

FILMEK + SOROZATOK ÉS EGYSZER CSAK... SZEX ÉS NEW YORK

Emellett két, a második évadban feltűnt arc is visszatér a "Szex és New York" spin-off sorozatának következő évadában.

Mehcad Brooks, Jonathan Cake és Logan Marshall-Green is csatlakozik az És egyszer csak... stábjához, írja a Deadline.

Brooks érkezését a Született feleségek rajongói, míg Cake csatlakozását a Szex és New York univerzumához a Grace klinika fanatikusai üdvözölhetik, Marshall-Greent pedig a Prometheus és a Pókember: Hazatérés című filmekben láthattuk.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mehcad ᤅ (@mehcadbrooks)

Emellett két mellékszereplő is főszereplővé avanzsálódik majd a Szex és New York spin-off sorozatának harmadik évadában. Az értesülések szerint Sebastiano Pigazzi, aki Giuseppét, Anthony fiatal barátját alakította, valamint Dolly Wells, Joy, azaz Miranda potenciális barátnőjének szerepében, jóval több képernyőidőt kapnak.

Az És egyszer csak... új évadának forgatása már május 10-én elkezdődött, a kiszivárgott fotókon pedig sokak örömére John Corbett is látható, tehát Aidantől sem kell könnyes búcsút vennünk.

Közben a Carrie-t alakító Sarah Jessica Parkert a New York-i Lincoln Center környékén fotózták le, amint a Charlotte gyerekeit alakító Alexa Swintonnal és Cathy Anggel sétálgat. 

Sarah Jessica Parker, Alexa Swinton és Cathy Ang az "And Just Like That" című sorozat forgatásán a Lincoln Center Plazán 2024. május 10-én New Yorkban.
Sarah Jessica Parker, Alexa Swinton és Cathy Ang az "And Just Like That" című sorozatforgatásán. Forrás Jose Perez/Bauer-Griffin/GC Images

Hogy pontosan mikor tér vissza az HBO saját gyártású sorozata, egyelőre nem ismert. A gyártó tavaly decemberben erősítette meg, hogy a premierre 2025-ig biztosan várnunk kell.

Az És egyszer csak... második évadának előnyös és kevésbé szerencsés aspektusairól bővebben ebben a véleménycikkben írtunk:

Kiemelt tartalom
A forgatókönyvírók trehánysága fogságba ejtett, én meg Stockholm-szindrómába estem - Mindent az És egyszer csak...  új évadáról A forgatókönyvírók trehánysága fogságba ejtett, én meg Stockholm-szindrómába estem - Mindent az És egyszer csak... új évadáról 2023.8.30 17:22