2024.2.29 15:51
Olvasási idő 0:56
Szöllősi Anna

Azahriah: Orbán Viktorral mégsem voltunk akkora spanok, mint ahogy azt az elején gondoltuk

ZENE AZAHRIAH JÓLVANEZÍGY ORBÁN VIKTOR TÜNTETÉS YOUTUBE

Azahriah szerint gyanús, hogy a miniszterelnök TikTok-oldaláról eltűnt az ő dalával aláfestett videó, azt viszont nem tudta megmondani, hogy ez a gyermekbántalmazás elleni influenszertüntetés előtt vagy után történt.

Azahriah – azaz Baukó Attila – a Jólvanezígy podcastjében beszélgetett Nagy Ádámmal, a Fókuszcsoport vloggerével, aki az online tartalomgyártók gyermekbántalmazás elleni tüntetésének egyik főszervezője volt. Az eseményen Azahriah is felszólalt, igaz, fizikailag nem volt ott a Hősök terén, helyette videóban üzent a résztvevőknek.

Mint kiderült, Nagyot és Azahriah-t is meglepte a kegyelmi ügy miatt szervezett tüntetésen látott tömeg: a becslések szerint mintegy 150 ezer résztvevő lehetett jelen. Az énekes szerint azért robbant ki ekkora botrány, mert az ügynek volt következménye, és jött rá reakció a kormány részéről is, több fontos embert lemondattak, az emberek pedig úgy érezték, hogy megingott valami. 

Annyi hasonló dolog volt már éveken keresztül, és mindenki szart bele.

Azahriah az adásban arról is beszélt, hogy Orbán Viktor TikTok-oldaláról eltűnt az ő és Desh egyik közös dalával aláfestett videó, amiben a magyar miniszterelnök az október 23-i beszédét az ő sikereihez hasonlította.

Gyanús. Van benne egy rossz szájíz, hogy akkor mégsem voltunk akkora spanok, mint ahogy azt az elején gondoltuk

– magyarázta, az viszont nem tudta megmondani, hogy az említett anyagot a tüntetés előtt vagy után törölték.

Kiemelt tartalom
Azahriah: Több tízezer megrontott lélek és élet, amire a hatalom eltartottja vígan élvezkedik tovább aprópénz kicsengetése után Azahriah: Több tízezer megrontott lélek és élet, amire a hatalom eltartottja vígan élvezkedik tovább aprópénz kicsengetése után 2024.2.17 10:19

Az énekes Varga Judit exférje, Magyar Péter kormányt támadó partizános és telexes interjújáról is elmondta a véleményét: szerinte azok nem feltétlen bírnak hírértékkel, a legtöbb ember számára Magyar szavai nem tartogattak újdonságot. „Lehet, hogy kettő interjú, aztán olyan lesz, mint a tüntetés: volt, nincs, és semmi következménye nem lesz.“

Azahriah és Nagy Ádám teljes beszélgetését a Jólvanezígyben itt lehet megnézni: