2024.2.16 10:51
Olvasási idő 0:35
Krajnyák Petra

Lekerült a Tiktokról Orbán Viktor videója, amiben Azahriah-hoz hasonlította magát

KÖZÉLET AZAHRIAH KÖZÖSSÉGI MÉDIA ORBÁN VIKTOR TIKTOK TÜNTETÉS

A viccesnek szánt videó korábbi cikkekbe ágyazva sem érhető el.

Hatalmas médiaszenzációt keltett tavaly Azahriah tripla telt házas Puskás Aréna-koncertsorozata, az előadó kapott hideget, meleget, és még a miniszterelnök is reflektált az ügyre egy TikTok-videóban. Azonban a vicceskedő tartalom lekerült Orbán Viktor profiljáról, miután a kegyelmi botrány nyomán bejelentették a péntek este hat órára szervezett tüntetést, melynek egyik húzóneve Azahriah.

A magyar miniszterelnök 2023 októberében közzétett videójában az október 23-i beszédét hasonlította a fiatal énekes sikereihez. A videóban szereplő „sold out“ felirattal, illetve Azahriah, Desh, Young Fly és Lord Panamo Rampapapam című dalával Orbán arra utalt, hogy október 23-án tartott veszprémi beszéde szintén telt házas volt. A posztban még Azahriah-t is tegelték.

Az Odakint most szörnyek járnak címmel szervezett demonstráció pénteken 18 órakor kezdődik a Hősök terén. Az eseményt a Novák Katalin köztársasági elnököt is megbuktató K. Endre-botrányra való reakcióként szervezik meg közéleti felelősségvállalásukról ismert tartalomgyártók, Azahriah mellett Gulyás Márton, Osváth Zsolt, Pottyondy Edina és a Jólvanezígy csatorna készítői.