2024.2.15 9:32
Olvasási idő 0:51

Híres emberek armadája állt a youtuberek által szervezett pénteki tüntetés mögé

KÖZÉLET AZAHRIAH CARSON COMA DZSÚDLÓ POTTYONDY EDINA PUSKÁS-DALLOS PETI TÜNTETÉS YOUTUBER

Sokan mások mellett T. Danny, Dzsúdló, Fekete Giorgio és Csobot Adél is a nevét adja a Pottyondy Edináék által szervezett pénteki tüntetéshez.

Több mint 100 ismert ember állt be támogatóként az Azahriah, Gulyás Márton, Pottyondy Edina és több youtuber által szervezett pénteki tüntetés mögé, amelynek célja „kiállni az áldozatokért, a gyermekekért és egy egészségesebb társadalomért“.

Számokban kifejezve: közel 30 000 érdeklődő jelzett vissza, több száz poszt és mystory született, minden független médium beszámolt az eseményről, és több mint 100 felelősségteljes és cselekedni vágyó híresség vállalta arccal és névvel, hogy az általunk megfogalmazott, de közös ügyünk mellé áll. Köszönjük a bátorságotokat! Mindenkiét aki velünk tart. Tudjuk, hogy ez a mai Magyarországon mekkora érték. Le a kalappal!

– írja Facebook-oldalán Pottyondy Edina, a kezdeményezés egyik főszervezője. 

Az ügy mellé álló nevek között olyan híres zenészek szerepelnek, mint T. Danny, Dzsúdló, Fekete Giorgio a Carson Comából, Beton.Hofi, Hundred Sins, Horváth Tamás és Puskás Peti, illetve olyan tévés szereplők, mint Csobot Adél, Istenes Bence vagy Till Attila. A teljes, több mint 100 fős lista Pottyondi bejegyzésében érhető el:

A listán a REFRESHER Magyarország szerkesztősége is képviselteti magát, a kezdeményezést ugyanis Hering András főszerkesztő és Maier Péter szerkesztő-újságíró is aláírta.

Kiemelt tartalom
Playback Péntek: Taylor Swift, Azahriah, Manuel és Wavy a hét megjelenései között Playback Péntek: Taylor Swift, Azahriah, Manuel és Wavy a hét megjelenései között 2024.4.19 18:43

Az Odakint most szörnyek járnak címmel szervezett tüntetés pénteken 18 órakor kezdődik a Hősök terén. Az eseményt a Novák Katalin köztársasági elnököt is megbuktató K.Endre-botrányra való reakcióként szervezik meg közéleti felelősségvállalásukról ismert tartalomgyártók, köztük Azahriah, Gulyás Márton, Osváth Zsolt és a Jólvanezígy csatorna készítői.