2023.7.6 15:42
Olvasási idő 0:36
Kovács M. Dávid

Mekis lagzin gondolkodsz? A McDonald's egy ázsiai országban már meglépte, hogy gyorskajákkal etessék a násznépet

GASZTRO ÁZSIA HÁZASSÁG MCDONALD'S TÁPLÁLKOZÁS

Indonéziában az ifjú pár gyorséttermi fogásokkal, csirkeburgerrel és McNuggetsszel etetheti meg az éhes násznépet.

A McDonald's június vége óta esküvői csomagokat kínál Indonéziában, hogy az újdonsült házasok az egész életüket meghatározó ceremónia után gyorséttermi fogásokkal láthassák vendégül családtagjaikat és egyéb szeretteiket.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

McDonald's Indonesia (@mcdonaldsid) által megosztott bejegyzés

A McDonald's Indonézia Instagram-oldalán közzétett bejegyzés szerint egy ilyen esküvői csomag ára 3,5 millió indonéz rúpia (azaz kb. 82 ezer forint), és ezért az összegért 100 csirkeburgert és 100 négyes csomag nuggetset kap a násznép. Az Insider cikke szerint egy ilyen csomaggal kb. 25 ezer forintnak megfelelő összeget lehet spórolni.

A McDonald's közlése szerint a házasulandók akár más összetételű csomagokat is igényelhetnek, amennyiben legalább 200 tételes rendelés érkezik hozzájuk. A gyorsétteremlánc a The Sun bulvárlap érdeklődésére azt is elárulta: az esküvői csomag ára mindössze az étkeztetést fedezi, a gyorséttermek termeinek bérleti díját nem, a McDonald's standokkal tud kitelepülni a lakodalmak helyszínére.

Kiemelt tartalom
Visszatér a McDonald's legcsípősebb hamburgere és falatkája Visszatér a McDonald's legcsípősebb hamburgere és falatkája 2024.4.16 18:02

Ha valaki azonban mindenáron a McDonald's valamelyik éttermében szeretne örök hűséget fogadni a választottjának, annak érdemes Hongkongba utaznia, ahol a gyorsétteremlánc esküvői partikat kínál bizonyos egységeiben.