2024.8.16 11:42
Olvasási idő 0:41
Krajnyák Petra

Bejelentették, mikor indul az X-Faktor 2024-es évada

ZENE MAJKA MÉDIA TÓTH ANDI VALKUSZ MILÁN X-FAKTOR

Szeptember 7-én új mentorcsapattal és két műsorvezetővel tér vissza a tehetségkutató.

A RTL péntek reggel nyolckor jelentette be az Rtl.hu oldalon, hogy szeptember 7-én, azaz a hónap első szombatján, tér vissza az X-Faktor a képernyőkre. A tehetségkutató 2024-es évada este nyolckor – új mentorcsapattal és két műsorvezetővel – startol, és szombatonként jelentkezik majd új adásokkal.

A régi mentorok közül csak Gáspár Laci tér vissza, újoncként csatlakozik hozzá Tóth Andi, Majka és Valkusz Milán. A már megszokott menetrend szerint a válogató adások alatt döntenek arról, hogy kik juthatnak tovább a Táborba. A csatorna szerint a mentoroknak 2024-ben sem lesz könnyű dolga, mert idén is rengetegen jelentkeztek, a mentorcsapat csak a legtehetségesebb, legkarakteresebb, legérdekesebb előadókat juttatja el tovább az előadásokig.

„Majkával találkoztam már párszor, én nagyon-nagyon-nagyon szeretem az ő stílusát, és ő vérprofi. Pontosan tudja, hogy mikor, mit és hogyan kell, kivel kell érzékenynek lenni, és kivel lehet egy kicsit odaszólósabb“ – mondta az új mentorok kapcsán korábban Miller Dávid, aki mellett Pápai Joci vezeti majd a műsort.

A tévével nem rendelkezők sem maradnak le az X-Faktor 2024-es szezonjának izgalmairól, az adások ugyanis visszanézhetőek lesznek az RTL+ platformon.