2024.7.3 9:33
Olvasási idő 0:39
Szécsi Krisztián

Ismét Miller Dávid lesz az X-Faktor műsorvezetője, elmondta véleményét a mentorcsapatról

ARCOK MÉDIA MILLER DÁVID RTL TELEVÍZIÓ X-FAKTOR

Miller Dávid műsorvezetőként tér vissza a tehetségkutató következő évadában. Bár az új mentorcsapat több tagját is ismeri, izgalmas kihívásnak tartja a feladatot.

Egy év kihagyás után idén visszatér az RTL műsorára az X-Faktor. Az előző szériák zsűricsapatából egyedül Gáspár Laci marad az ítészek között, hozzá csatlakozik Tóth Andi, Majka és Valkusz Milán. Műsorvezetőként ismét Miller Dávidot láthatjuk a képernyőn, aki most az RTL videójában osztotta meg véleményét a mentorokról.

„Majkával találkoztam már párszor, én nagyon-nagyon-nagyon szeretem az ő stílusát, és ő vérprofi. Pontosan tudja, hogy mikor, mit és hogyan kell, kivel kell érzékenynek lenni, és kivel lehet egy kicsit odaszólósabb“ – mondta Miller.

Valkusz Milánt csupán látásból ismeri, de „nagyon vagány, valid csávónak“ tartja, Gáspár Lacival pedig már hosszú évek óta együtt dolgoznak a műsorban, de mégsem őt ismeri a legjobban, hanem Tóth Andit.

Andival zárom a sort, bár talán kevésbé udvariasan. Őt ismerem a legjobban a mentorok közül, együtt dolgoztunk egy színházi projekten. Szeretem őt, bár tudom, hogy megosztó személyiség, de egyike a legkiemelkedőbb női előadóknak Magyarországon

– mondta Miller Dávid az énekesnőről, utalva a a 2018-as, Talpra, magyar! című rockmusicalre.

A tehetségkutató idei szériája ősztől lesz látható az RTL-en.