2024.7.17 16:34
Olvasási idő 0:50
Szécsi Krisztián

Lemondott a jászberényi sportszervezet elnöke, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

TÁRSADALOM BÁNTALMAZÁS GYERMEKBÁNTALMAZÁS MAGYARORSZÁG

Agócs Tibor, a jászberényi Yakuzák SE elnöke egy Facebook-bejegyzésben ismerte be tettét, amiben megpróbált bocsánatot kérni a kisfiú szüleitől, illetve lemondott a tisztségeiről. Aztán a bejegyzés szőrén-szálán eltűnt.

Az interneten terjedő információk nyomán Agócs Tibor, a jászberényi Yakuzák SE elnöke egy később elérhetetlenné váló Facebook-bejegyzésben beismerte, hogy ő látható azon a felvételen, amelyen egy férfi úgy felrúg egy gyereket a szolnoki kalandparkban, hogy az megpördülve a fejére esik, majd a földön marad.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, a Szolnoki Városüzemeltetési Kft. kedden a Facebook-oldalán posztolt egy videót az esetről, amely aztán nagy port kavart a közösségi oldalon, majd a médiában is. Az önkormányzati cég az eset miatt feljelentést tett, a rendőrség garázdaság gyanúja miatt indított nyomozást.

Kiemelt tartalom
Úgy felrúgtak egy gyereket a szolnoki kalandparkban, hogy megpördült, majd fejre esett Úgy felrúgtak egy gyereket a szolnoki kalandparkban, hogy megpördült, majd fejre esett 2024.7.17 10:41

A Szoljon.hu még el tudta csípni az azóta törölt bejegyzést, amelyben Agócs Tibor bocsánatot kért, illetve lemondott tisztségeiről.

Amit tettem minden szempontból elfogadhatatlan, szembe megy mindazzal amit az elmúlt 35 évben képviseltem, tanítottam és életemmel megjelenítettem. Ez nem hiba, hanem létrontás. Mindent megteszek, hogy az igazságszolgáltatás munkáját támogassam és csak remélni tudom, hogy nem okoztam lelki sérülést a kisfiúnak, akitől a helyszínen bocsánatot kértem és minden tettemmel igyekeztem jóvá tenni a jóvátehetetlent.

A közleményt ezután így folytatta: „Ezúton kérek bocsánatot a szülőktől is, melyet nem remélek. A különféle szervezetekből és az egyesületből lemondok minden tisztségemről és pozíciókról, hiszen méltatlanná váltam azok betöltésére. Fenti közlemény után kérem a családom és kollégáim kíméljék meg a méltatlan támadásoktól, személy szerint én vállalom a felelősséget, a sajtónak nem kívánok nyilatkozni“.