2024.7.17 10:41
Olvasási idő 0:35
Szécsi Krisztián

Úgy felrúgtak egy gyereket a szolnoki kalandparkban, hogy megpördült, majd fejre esett

TÁRSADALOM BÁNTALMAZÁS GYERMEKBÁNTALMAZÁS MAGYARORSZÁG
Érzékeny tartalom
A cikk tartalmazhat:
  • terméket vagy szolgáltatást 18 éven felüliek számára
  • szex, meztelenség vagy más felnőtt tartalom
  • erőszakos, véres vagy arra érzékenyek számára nem megfelelő tartalom
Igen, elmúltam 18 éves
És el szeretném olvasni a cikket.
Vissza a nyitóoldalraVissza

Az esetet a kalandpark egyik kamerája rögzítette. A rendőrség garázdaság miatt indított nyomozást.

A Szolnoki Városüzemeltetési Kft. a Facebook-oldalára töltötte fel egy videót, amelyben az általuk üzemeltetett kalandparkban egy gyermekfelügyelő a futópályára vonszol egy gyereket, ahol aztán lábsöpréssel felrúgja, írja a Telex.

A megrázó felvételen jól látszik, hogy a férfi olyan erővel gáncsolja ki a gyereket, hogy az gyakorlatilag megpördül, majd fejre esik. Az esetet a csapat többi tagja is végignézte, ahogy azt is, ahogy a felügyelő az áldozatát a földön hagyva elsétál.

„Szívesen látunk mindenkit, azt azonban nem gondoltuk, hogy az egyik vidéki csapat látogatása ilyen durva nyomot hagy bennünk. A gyerekekkel érkező felügyelő viselkedése nem elfogadható semmilyen körülmények között. A gyermekbántalmazás minden formáját elítéljük“ – írta a posztban a Szolnoki Városüzemeltetési Kft.

Az esettel kapcsolatban Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere elmondta: sem a gyermek, sem a felügyelő nem helybeli, egy vidéki csoporttal érkeztek, vagyis a férfi nem a kalandpark alkalmazottja. Az önkormányzati cég feljelentést tett, a rendőrség garázdaság gyanúja miatt indított nyomozást.