2024.5.14 9:56
Olvasási idő 0:36
Masszi-Rigó Csilla

Billie Eilish új dalából csíphetünk el egy részletet a Heartstopper előzetesében

FILMEK + SOROZATOK BILLIE EILISH ELŐZETES HEARTSTOPPER NETFLIX SOROZATOK ZENE

Az énekes új albuma, a "Hit Me Hard and Soft" pénteken jelenik meg, a "Heartstopper" harmadik évada pedig októberben debütál a Netflixen.

Billie Eilish a héten mutatja be legújabb albumát: a Hit Me Hard And Soft pénteken jelenik meg, majd az új dalok debütálását követően a 22 éves énekes-dalszerző világkörüli turnéra indul – mi, magyarok legközelebb Bécsben csíphetjük el jövő júniusban.

Eilish a most megjelenő lemezzel kapcsolatban elmondta, nem tervezi kislemezek megjelenését, az új dalokat egyben szeretné megmutatni a közönségének, a szemfüles rajongók azonban már elcsíphettek néhány részletet itt-ott. Most a Heartstopper című Netflix-sorozat legújabb évadának előzetesében hallhatunk egy keveset a Birds of a Feather című dalból, íme: 

Bár egy dalrészletből még nem lehet kikövetkeztetni, milyen lesz az album, valószínűsíthető, hogy Billie Eilish tőle kevésbé megszokott hangzásvilágú zenével tér vissza. A szerencsések már a héten is találkozhatnak az énekesnővel, aki két listening partyt is tart Los Angelesben, illetve New Yorkban.

Kiemelt tartalom
Minden, amit Billie Eilish új albumáról megtudhattunk a héten Minden, amit Billie Eilish új albumáról megtudhattunk a héten 2024.4.11 13:14

A Heartstopper alkotói nem mellesleg ezzel a teaserrel jelentették be, mikor tér vissza a sorozat. Az új részeket október 3-tól láthajta a közönség a Netflix felületén.