2024.1.9 11:23
Olvasási idő 0:47
Masszi-Rigó Csilla

András hercegről és Bill Clintonról is szexvideókat készíthetett Jeffrey Epstein

KÖZÉLET ANDRÁS HERCEG BILL CLINTON GYERMEKBÁNTALMAZÁS JEFFREY EPSTEIN SZEXUÁLIS ERŐSZAK

Több száz oldalnyi dokumentumot hoztak nyilvánosságra Jeffrey Epstein ügyében. Az egyik áldozat szerint az üzletember prominens személyekről készített szexvideókat.

Újabb dokumentumokat közöltek Jeffrey Epstein jelenleg is zajló bírósági perével kapcsolatban, melyek szerint az egyik áldozat, Sarah Ransome azt állítja, hogy az egykori amerikai elnökről, Bill Clintonról, András hercegről és Richard Branson brit üzletemberről is készültek szexvideók.

Szexvideók készülhettek Bill Clintonról és András hercegről
András herceg és Bill Clinton Forrás Bill Greene/The Boston Globe via Getty Images

Ransome állítása szerint a felvételeket maga Epstein készítette a szóban forgó személyekről, miközben azok egy másik nővel folytattak szexuális aktust, a videókat pedig maga a nő szerezte meg, de Ransome is látta őket. Az áldozat szerint egykori társa 2008-ban a rendőrséghez fordult a videók miatt, de a hivatalos szervek lényegében semmit nem tettek, csupán megalázták őt. 

Annak ellenére, hogy András herceg 2022-ben 12 millió fontot (nagyjából 5 milliárd forintot) fizetett egy peren kívüli megállapodás során egy Virginia Giuffre nevű nőnek, akit a nő állítása szerint 17 éves korában három alkalommal is megerőszakolt, II. Erzsébet másodszülött fia továbbra is tagad minden vádat. Ahogy a milliárdos Richard Branson is, aki cége, a Virgin Group nyilatkozatában úgy reagált, hogy a nő már 2019-ben beismerte a New Yorkernek, hogy csak kitalálta a szexvideókat. Bill Clinton jogi képviselői egyelőre nem reagáltak a most megjelent hírekre.

Sarah Ransome azt állítja, a fent említett nevek mellett Donald Trumpnak is több lánnyal volt szexuális kapcsolata Jeffrey Epstein közbenjárásával.