2023.10.27 10:22
Olvasási idő 0:46
Krajnyák Petra

Dopeman szívesen elkészítené Orbán Viktor első lemezét

ZENE HIP-HOP MAGYAR ZENE VILÁGZENE ZENE

A rappernek egészen konkrét elképzelése van a kollab koncepciójáról.

Orbán Viktor csütörtökön az Instagram-oldalán mutatta meg a Donald Trumptól ajándékba kapott, piros baseballsapkáját, melyet a volt amerikai elnök még dedikált is neki. Egy másik, Straight outta Felcsút leírással ellátott Instagram-posztjában a miniszerelnök az egyenesen New Yorkból érkezett darabot hátravetett simléderrel viseli, amire Dopeman a TikTokon reagált.

A rapper egy pisztolylövésekkel illusztrált videóban ajánlotta fel, hogy szívesen elkészítené a miniszterelnök első lemezét (vagy számát), amennyiben rapperkarrierbe kezdene. Szerinte a kormányfőnek nem a trap, a drill vagy a modern hip-hop irányába kellene mozdulnia, hanem az igazi old school gengszter vonalat kellene képviselnie. Dopeman úgy véli, ideális lenne a kollabra, hiszen – szerinte – Majka és a Fekete Vonat is neki köszönheti a sikereit, sőt „Ganxsta Zolee legnagyobb slágerét“ is ő írta.

@dopemantv_official ELNÖKÖM! Itt az idő, most vagy soha…🎱🔥💣💥😎 Ha a 2 OG összefog, kő kövön nem marad…💪👊🥊 Csináljuk meg, és Viktor Apánk lerappeli Brüsszelt…💣💣💣 #foryou#fy#fyp#foryoupage#viral#viralvideo#viralvideos#neked#nekedbelegyen#orbánviktor#magyarrap#dopeman#d1g#majka#feketevonat#tko#ganxstazolee#producer#dopebeat#gengszterrap♬ Straight Outta Compton - N.W.A.

A rapper szerint a sapka fordítva felvétele tagadhatatlan Dopeman-hatás, hiszen a miniszterelnöknek nincs más N.W.A.-rajongó barátja. A videó alatti leírásban hozzátette:

Ha a 2 OG összefog, kő kövön nem marad…