2023.9.29 9:05
Olvasási idő 0:34
Krajnyák Petra

Taylor Swift ismét bizonyította, hogy a barátai a bajban is számíthatnak rá

ARCOK ÉLETMÓD JOE JONAS JONAS BROTHERS LAKHATÁS NEW YORK SOPHIE TURNER TAYLOR SWIFT

Sophie Turnert szerdán látták gyermekeivel a popsztár házánál.

Szeptember elején érkezett Sophie Turner és Joe Jonas válásának híre, Turner azóta jogi útra terelte az ügyet gyerekei lakhelye kapcsán. A múlt héten még csak pedzegették, most már azonban bizonyos, hogy a színésznő New Yorkban tartózkodik a gyerekeivel, méghozzá Taylor Swift ingatlanában.

Az énekesnő kölcsönadta a Trónok harca sztárjának a New York-i Tribeca negyedben található lakását, amelyben a színésznő és gyermekei lakhatnak, amíg ő és Joe Jonas rendezik a felügyeleti joggal kapcsolatos megállapodásaikat. Az értesülések szerint Jonas szintén a városban tartózkodik.

A popsztár eredetileg befektetési célból ruházott be az ingatlanba, de most átadta a Trónok harca sztárjának ideiglenes otthonként, ahonnan szerdán látták távozni Turnert a gyerekei és két nagy bőrönd társaságában.

Bár a pár kezdetben megpróbálta nyugodt körülmények között kezelni a válásukat, azóta zűrös, három különböző joghatóságot és két különböző jogrendszert érintő jogi csatározás vette kezdetét közöttük – ennek részleteiről ebben a cikkünkben olvashatsz.

Kiemelt tartalom
Mégsem olyan békés Sophie Turner és Joe Jonas válása? Úgy tűnik, a színésznő beperelte az exférjét Mégsem olyan békés Sophie Turner és Joe Jonas válása? Úgy tűnik, a színésznő beperelte az exférjét 2023.9.22 11:52