2023.9.22 11:52
Olvasási idő 0:54
Szöllősi Anna

Mégsem olyan békés Sophie Turner és Joe Jonas válása? Úgy tűnik, a színésznő beperelte az exférjét

ARCOK BÍRÓSÁGI ÜGY JOE JONAS SOPHIE TURNER

A hónap elején robbant a hír, hogy négy év házasság válik Sophie Turner és Joe Jonas. A szakítást a sztárpár akkor békésnek minősítette, de úgy tűnik, mégsem megy minden zökkenőmentesen.

A BBC arról ír, hogy Sophie Turner jogi útra terelte a dolgot és beperelte exét, Joe Jonast, mert szerinte „jogtalanul tartja magánál két gyerekét“ New Yorkban, és azt szeretné elérni, hogy Jonas visszajuttassa őket eredeti lakhelyükre, Angliába. 

A jogi dokumentumok szerint a pár áprilisban Angliát jelölte meg állandó lakhelyeként, és Jonas a válókeresetében tévesen állította, hogy a kettős állampolgársággal rendelkező gyerekek a beadvány benyújtása előtti hat hónapban Floridában éltek. Turner és Jonas megegyeztek abban, hogy a gyerekek Jonas augusztusi turnéja alatt az Egyesült Államokban tartózkodhatnak, de ez csak „ideiglenes megállapodás“ volt.

A színésznő most szeretné, ha a gyerekek visszautazhatnának az Egyesült Királyságba, de a BBC birtokába jutott papírok szerint Jonas ezt megtagadta, és nem hajlandó kiadni az útlevelüket sem.

Állítólag Turner jelenleg New Yorkban tartózkodik a gyerekekkel.

Joe Jonas képviselete is reagált

A vádakra reagálva Jonas képviselője azt nyilatkozta, hogy a pár vasárnapi találkozója szívélyes hangulatban telt, és az volt a benyomása, hogy sikerült megegyezniük a szülői feladatok megosztásában.  

Kiemelt tartalom
Ed Sheeran énekelve és gitározva próbálta bizonyítani a bíróságon, hogy nem Marvin Gaye-től koppintotta a slágerét Ed Sheeran énekelve és gitározva próbálta bizonyítani a bíróságon, hogy nem Marvin Gaye-től koppintotta a slágerét 2023.4.28 14:13

„A gyermekek az Egyesült Államokban születtek, és életük nagy részét az Egyesült Államokban töltötték. Amerikai állampolgárok“ – mondta a szóvivő, hozzátéve: Jonas szeretné, ha Turner átgondolná álláspontját és a bíróság bevonását, és konstruktívabb, privát módon tudnák rendezni az ügyet.

A Jonas Brothers középső tagja és a Trónok harca Sansája 2016-ban találkoztak, majd 2017-ben el is jegyezték egymást. Két évvel később összeházasodtak, 2020-ban pedig megszületett első kislányuk, akit tavaly egy kisebb testvér követett.