2023.9.11 12:34
Olvasási idő 0:51
Maier Péter

Nem mindenki örül Lizzo twerkelős videójának – főleg egy szexuális zaklatási per kellős közepén

ARCOK LIZZO SZEXUÁLIS ZAKLATÁS

Nem biztos, hogy ideálisak a körülmények az ilyen tartalmakhoz az énekesnő közönsége szerint.

Idén augusztusban robbant a hír, hogy szexuális zaklatással vádolják Lizzót, aki a vád szerint arra kényszerítette az egyik táncosát, hogy egy meztelen sztriptíztáncos melleit fogdossa, illetve egy holland szórakozóhelyen az énekes arra kérte a lányokat, hogy „egyenek banánt a táncosok vaginájából“, meg hogy „kapják el puncijukból kilövelt vibrátorokat“. Az énekesnő táncosának beszámolója szerint Lizzo és koreográfusa többször is megszégyenítették őt a testsúlya miatt. A popsztár tagadta a vádakat.

Ezen hírek fényében elég visszásnak hat Lizzo vasárnap megosztott Instagram-videója, amelyen Cardi B és Megan Thee Stallion friss dalára twerkel. „My back sound like a bongoooooooo“ –  idézi a dalszöveget a poszt leírásában.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Lizzo (@lizzobeeating) által megosztott bejegyzés


A rajongók tetemes része nem rajong a videóért, ismerve a körülményeket.


„Még mindig várom a bocsánatkérést“ – írják. "Túl messzire mentél, Lizzo."

Tényleg azt kívánom, hogy komolyan foglalkozz azzal, ami történik. Mindannyian felnéztünk rád, és szükségünk van arra, hogy bizonyítsd, hogy őszinte vagy

Korábban a táncosok jogi képviselője azt nyilatkozta, Lizzo csapatának módszere az ijesztgetés, a megfélemlítés és az áldozatok megszégyenítése. „Ez pontosan az a viselkedés, amellyel a szórakoztatóiparban dolgozók gyakran szembesülnek, akik úgy érzik, hogy nincs más választásuk, mint lenyelni a sérelmeiket a lehetőségek és a siker érdekében“ – mondta Rob Zambrano a Page Sixnek.

A vádak felröppenése óta Lizzo ugyanolyan aktív a közösségi médiában.