2023.8.3 13:36
Olvasási idő 0:41
Krajnyák Petra

Lizzo reagált az őt érő szexuális zaklatási vádakra

Lizzo reagált az őt érő szexuális zaklatási vádakra
Forrás Instagram / yitty
KÖZÉLET BODY SHAMING LIZZO SZEXUÁLIS ERŐSZAK SZEXUÁLIS ZAKLATÁS

Az énekesnő Instagramon reagált a napokban nagy port kavaró szexuális zaklatás és testszégyenítés vádjára.

Ahogy azt mi is megírtuk, a többszörös Grammy-díjas énekesnőt, Lizzót három egykori táncosa perelte be szexuális zaklatás vádjával, és a megalázó munkakörülményekre hivatkozva.

A munka etikám, (munka)morálom és tisztelettudásomat kérdőjelezték meg. A személyiségem kritizálták. Általában nem válaszolok hamis vádaskodásokra, de ezek épp annyira hihetetlenek, amilyennek hangzanak, és botrányosak ahhoz, hogy szó nélkül hagyjam.(...) Nem azért vagyok itt, hogy áldozatként tekintsenek rám, de azt is tudom, hogy nem én vagyok a főgonosz, aminek az elmúlt napokban az emberek és a média beállított engem. Nagyon nyitott vagyok a szexualitásommal és az önkifejezéssel kapcsolatban, de nem tudom sem elfogadni, sem megengedni, hogy mások ezzel a nyitottsággal olyannak állítsanak be, amilyen nem vagyok. - írja posztjában Lizzo.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Lizzo (@lizzobeeating) által megosztott bejegyzés

Arianna Davis, Crystal Williams és Noelle Rodriguez jelentette fel a body positivity és elfogadás szószólójaként elhíresült énekesnőt a Los Angeles-i Legfelsőbb Bíróságnál. Elmondásuk szerint, többek között egy amszterdami koncert után Lizzo arra kényszerítette egyiküket, hogy fogja meg egy meztelen klubtáncosnő melleit, és olyan esetekről is beszámoltak, miszerint a szórakozóhelyen az énekes arra kérte a lányokat, hogy „egyenek banánt a táncosok vaginájából“.