2023.7.12 10:28
Olvasási idő 0:58
Szécsi Krisztián

Britney végre kitálal: érkezik az énekesnő önéletrajzi könyve, melyben minden mocsokra fény derül

ARCOK BRITNEY SPEARS CSALÁDON BELÜLI ERŐSZAK DEPRESSZIÓ EGYENJOGÚSÁG JOG

És ráadásul hamarabb kerül a boltokba, mint gondolnánk.

Újabb fejlemény jön a Britney-sztori kapcsán, hiszen tegnap az énekesnő bejelentette, hogy idén ősszel érkezik The Woman in Me (A bennem lévő nő) című életrajzi könyve, a rajongók pedig azonnal spekulálni kezdtek. 

Már egy jó ideje ért valamiféle fajsúlyosabb médialenyomat a művésznő részéről, mellyel nem csupán közösségi médiás posztokkal, de akár zenei téren is reagál az elmúlt évek megpróbáltatásaira – végülis a könyvkiadás nyert. Ahogy a People magazin írja, több kiadó harcolt Spears kegyeiért, végül a Gallery Books szerezte meg a memoár amerikai disztribuálásának jogát egy ropogós 15 milliós szerződéssel.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Maria River Red (@britneyspears) által megosztott bejegyzés

„Britney vallomása a bíróságon megrázta a világot, kihatással volt az amerikai törvénykezésre, és megmutatta, milyen bátor és inspiráló nő is ő valójában. Nincs kétségem afelől, hogy memoárja is hasonló hatással lesz mindenkire. Ez konkrétan az év eseménye lesz a könyvkiadásban. Nem is lehetnénk büszkébbek, hogy végre segíthetünk neki megosztani a történetét“ – mondta Jennifer Bergstrom, a Gallery Books vezető alelnöke.

Kiemelt tartalom
Fejleszt, erősít és boldoggá tesz: tégy magadnak szívességet, ezért menj ki télen, hidegben is a szabadba Fejleszt, erősít és boldoggá tesz: tégy magadnak szívességet, ezért menj ki télen, hidegben is a szabadba 2024.1.27 9:26

A memoár annak nyomán született, hogy a 41 éves Spears végül kiszabadult apja zsarnoki gondnoksága alól, amely már több mint 13 éve érvényben volt. Miután Spears 2021 júniusában tanúvallomást tett, a bírói döntés értelmében az énekesnő az év novemberétől végre újra önálló és szabad életet élhet. A mindent leleplező The Woman in Me a sajtóközlemény szerint egy bátor és megindító történet a szabadságról, a hírnévről, az anyaságról, a túlélésről, a hitről és a reményről. Az előrendelés már folyamatban van, a könyv maga pedig 2023. október 24-én érkezik az amerikai boltok polcaira. A magyar fordításról még nincs hír.