2023.3.27., hétfő

Keresés a Refresher.hu-n

Vissza
Megosztás
Keresés
Több
Gasztro
Kovács M. Dávid
2023.2.9 15:30
Olvasási idő  0:23

Burgerevők, ezt skubizzátok: megérkeztek a McDonald's Erős Pistával felturbózott újdonságai

"Na, csípitek?" – kérdezi a McDonald's a két új burgere kapcsán, amit csütörtöktől lehet kapni a gyorsétteremlánc magyar egységeiben.

Kovács M. Dávid
2023.2.9 15:30 Olvasási idő  0:23
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása

Csütörtöktől két új időszakos termék is kapható lesz a McDonald's magyarországi egységeiben: a McChickent Erős Pistás majonézes szósszal és paprikás sajttal, a marhaburgert Erős Pistás szósszal és paprikás sajttal kérhetjük majd.

 

 

„Jól sejtettük, hogy bírnátok még egy kis csípőset!“ – írta a nemzetközi gyorsétteremlánc magyarországi oldala a bejelentésről szóló csütörtöki Facebook-bejegyzésben. A poszt alatt egyébként egy magyar énekes-dalszerző, Hó Márton is megjelent, aki a kommentjében csak annyit kérdezett: „McHortobágyiPalacsinta is várható?“

 

A két új fogás visszavonásig, illetve a készletek erejéig érhető el a McDonald's hazai éttermeiben. Az erőspistás marhaburger 10:30 után kapható a McReggelit árusító egységekben, azaz az alábbi helyeken.

Hibajelentés: Ha úgy látod, hogy valamely cikkünk tartalma sérthet másokat vagy szerzői jogokba ütközik, írd meg nekünk észrevételedet!
Thumbnail:  McDonald's / Facebook
Megosztás
Megosztás Cikk megosztása
Legolvasottabb cikkek
Most
24 óra
7 nap
30 nap
Még több cikk ebben a témában gasztro
Még több cikk
Ez is érdekelhet
Vissza a nyitóoldalra