tegnap 2024.10.23 11:39
Olvasási idő 0:39
Krajnyák Petra

Kevesebb mint egy hónap után felbontotta eljegyzését VV Barna és Nemazalány

ARCOK ELJEGYZÉS HALASTYÁK FANNI NEMAZALÁNY HÁZASSÁG SZAKÍTÁS VALÓ VILÁG VALÓSÁGSHOW

A Való Világ egykori versenyzője Instagram-oldalán erősítette meg a hírt.

A Való Világból ismert Fenyvesi Barna és Halastyák Fanni, azaz Nemazalány felbontották eljegyzésüket. Szakításukról már szeptember végén felröppentek a pletykák, miután mindketten eltávolították közös képeiket a közösségi oldalaikról. Szerdán azonban maga VV Barna erősítette meg a hírt Instagram-oldalán.

„Sokan érdeklődtetek a kapcsolatunk felül, ezért szeretnék tisztázni valamit: Fannival már nem vagyunk együtt, külön utakon folytatjuk az életünket. Erről többet nem szeretnék beszélni, amíg ő esetleg nem nyilatkozik“ – írta az egykori valóságshow szereplő, aki arra kérte követőit, hogy „tartsák tiszteletben a helyzetet és ne tegyék fel ugyanazokat a kérdéseket újra és újra.“

Ha egyszer ki kell derülnie, úgyis kiderül, mi történt. Köszönöm a megértéseteket és a gratulációt a világ legrövidebb eljegyzéséhez!

– zárta posztját Fenyvesi.

Ahogy arról korábban beszámoltunk, Fenyvesi szeptember 1-jén kérte meg volt barátnője kezét, miután az énekesnő ringbe lépett a Sztárbox című műsorban. Halastyák Fanni a női könnyűsúly kategóriában Hódi Pamelával csapott össze, azonban vereséget szenvedett, miután a negyedik menetben feladta a mérkőzést. Fenyvesi így a meccs után, az öltözőben megkérte az énekesnő kezét.