2024.9.25 13:02
Olvasási idő 0:40
Maier Péter

Duplázik Budapesten az Iron Maiden

ZENE BUDAPEST ARÉNA ROCK TURNÉ

A legendás rockzenekar 2025-ös turnéját a magyar fővárosban kezdi meg. A nagy érdeklődés hatására bejelentettek még egy bulit, úgyhogy két napon belül két koncertet ad az Iron Maiden Budapesten.

Egy második koncertet is meghirdetett Budapesten az Iron Maiden, regagálva az első bejelentést övező nagy érdeklődésre. Az eredetileg bejelentett május 27-i, turnéindító koncert mellett május 28-án is láthatjuk a Budapest Arénában a legendás rockzenekar jubileumi koncertjét.

Az Iron Maiden csütörtökön jelentette be Run For Your Lives világkörüli turnéját, amelyet május 27-én, Budapesten indít a zenekar, de már be is jelentettek egy második koncertet, május 28-ra. A turné azt ünnepli, hogy jövőre lesz ötven éve annak, hogy Steve Harris 1975 végén megalapította a zenekart, és ennek örömére egy különleges setlistet ígérnek a rajongóknak, amely átfogja a zenekar első kilenc stúdióalbumát az Iron Maidentől a Fear Of The Darkig, minden idők leglátványosabb és legkomplexebb show-jával!

Az Iron Maiden zenekar
Az Iron Maiden zenekar Forrás Live Nation

A szervezők közlése szerint a regisztrált Live Nation tagok a bejelentés pillanatától már élhetnek elővásárlási lehetőségükkel a második koncertre is, a teljeskörű jegyértékesítés szeptember 26-án 10 órakor indul a www.livenation.hu oldalon keresztül mind a két showra. A Trooper VIP csomagok minden koncerthez elérhetők.

A turné első szakaszán – a budapesti koncerteket is beleértve – az amerikai Halestorm lesz az előzenekar.