A cikk az ASUS megbízásából készült.
2024.9.25 11:20
Olvasási idő 1:26

Laptop és táblagép, amely mindenhova elkísér – Megérkezett az ASUS ProArt PZ13

TECH-TUDOMÁNY ASUS SZÁMÍTÓGÉP

Az ASUS újdonsága garantáltan elnyeri a tetszéseteket, ha ti is imádjátok a multifunkcionális kütyüket. Ismerkedjetek meg az új ProArt PZ13-mal! Ez az eszköz egy igazi mindenes, ami az alkotástól a kikapcsolódásig hű társad lesz a mindennapokban.

Az ASUS ProArt-PZ13 esetében egy 2 az 1-ben kialakítású laptop/táblagép hibridről van szó, mely tökéletesen igazodik a mozgalmas mindennapok kihívásaihoz. Ha akarjuk, akkor egy elegáns, kompakt laptop, amin kényelmesen lehet dolgozni vagy az egyetemen jegyzetelni, akár a rácsatolható billentyűzettel, vagy a csomagban található stylus-szal.

Ahhoz pedig, hogy a reggelikészítés közben a pulton kövessük kedvenc videósunkat vagy este az ágyban még egy részt megnézzünk a kedvenc sorozatunkból, elég csak a hátsó kitámasztóval rendelkező kiegészítőt használni.

Forrás ASUS

Az ASUS ProArt PZ13-ban a legújabb Qualcomm Snapdragon® X Plus chip dolgozik, amelyről anélkül, hogy belemennénk a részletekbe, elég annyit tudni, hogy méretét meghazudtoló teljesítménnyel és energiahatékonysággal ruházza fel új kedvencünket. Egy igazi mindenesről van szó, így természetes, hogy egésznapos üzemidőt kapunk, melybe kedvenc sorozatunk előtt belefér jó néhány óra levelezés, böngészés, online megbeszélés vagy éppen a saját TikTok-csatornánk és Instagram-oldalunk menedzselése képszerkesztéssel és rövid videók vágásával.

Kiemelt tartalom
Tényleg megérkezett a laptopok új generációja Tényleg megérkezett a laptopok új generációja 2024.6.19 16:44

A 3K OLED érintőképernyő tökéletes otthont ad saját tartalmainknak, elképesztő színvilágával és kimagasló kontrasztarányával pedig új szintre emeli a tartalomfogyasztást. Tényleg élvezet rajta dolgozni, képeket és videókat szerkeszteni vagy nézni, raádásul egy hosszú nap után kevésbé fárasztja a szemeinket, hiszen az OLED kijelzők a hagyományos megoldásokhoz képest jóval alacsonyabb káros kékfény kibocsátással üzemelnek.

Forrás ASUS

A ProArt PZ13 nemcsak belül modern, hanem kívül is lenyűgöző. A mindössze 0,85kg-os súlynak és a 9mm vékony fémháznak köszönhetően bárhová könnyedén magaddal viheted. Ráadásul a sípálya mellett is bírja az akár -32°C-os hőmérsékletet vagy a forró sivatagban az akár 70°C-os felületen is előkaphatod egy oázis mellett. Az IP52-es besorolás azt is jelenti, hogy az ASUS ProArt PZ13 ellenáll a por és a víz behatolásának, a hirtelen záporoknak és a párás környezetnek, így bárhol zavartalan kreativitást biztosít.

Tökéletes társ a szabadtéri kalandozásokhoz, ugye?

A fotózás és videózás szerelmeseinek külön öröm lehet a dedikált SD-kártyaolvasó megléte, de kapunk még két USB4 Type-C csatlakozót és villámgyors WiFi 7 támogatást is, így nem csak a terepen, hanem otthon vagy a stúdióban is megállja a helyét az újdonság. Ha egy olyan eszközt keresel, ami minden igényedet kielégíti, akkor a ProArt PZ13 a tökéletes választás. Legyen szó kreatív munkáról, esti kikapcsolódásról vagy hatékony munkavégzésről, ez a gép minden helyzetben megállja a helyét.

Az új ASUS ProArt PZ13 már elérhető a hivatalos ASUS online márkaboltban.