2024.9.10 15:09
Olvasási idő 0:42

DJ-vel és fényjátékkal vár hétvégente a Nyugati téri McDonald's

GASZTRO BUDAPEST GYORSÉTTEREM MCDONALD'S

Azt már régóta tudjuk, hogy a nemrég megújult Nyugati téri McDonald's a világ egyik legszebb gyorsétterme, a belvárosban éjszakázók mostantól azonban bulihelyszínként is számíthatnak rá.

A világ egyik legszebb McDonald’s éttermének számító Nyugati téri egység mostantól péntek és szombat esténként 22 órától különleges programmal várja a vendégeket, ugyanis útjára indul a Nyugati Lounge, amely különleges fényfestéssel és élő DJ-zenével teszi teljessé a mekis élményt és a hétvégi, bulizós estéket.

„Az egyedi megoldás az éttermet egy óriási járművé varázsolja, amelyből az együtt utazók egy képzeletbeli üvegtetőn kitekintve fedezhetnek fel újabb és újabb világokat, legyenek azok a tengerek mélyén, a csillagok között vagy egy esőerdőben“ – írják a szerkesztőségünkhöz  eljuttatott közleményben.

mcdonalds nyugati ter meki fenyjatek zene
Négyféle fényjátékkal vár a Meki péntek és szombat esténként. Forrás Noguchi & Peters Kft. / McDonald's

A McDonald’s Nyugati téri étterme régóta a bulira hangolódás és a buli utáni levezetés kedvelt helyszíne. Ezt tovább erősítve, mostantól péntek és szombat esténként, ebben a páratlan építészeti környezetben, DJ által biztosított lounge zene mellett fogyaszthatják el a vendégek az ételeiket.

Kiemelt tartalom
Mindenki megtalálja a Mekiben azt a munkát, amiben kiteljesedhet – Interjú Henrikkel, a Meki dolgozójával Mindenki megtalálja a Mekiben azt a munkát, amiben kiteljesedhet – Interjú Henrikkel, a Meki dolgozójával 2024.9.9 10:32

A DJ-pult mellett kéthetente helyet kap egy, a DJ-vel kollaboráló énekes vagy hangszeres zenész, így élő zenével teszik még teljesebbé a zenei élményt. Az attrakciót szeptember 6-án, múlt pénteken, az étterem Grand Opening Fesztiváljának fináléjaként leplezték le, és mostantól péntek és szombat esténként 22:00 és 04:00 óra között lesz látható az év végéig.

meki mcdonaldsmeki mcdonaldsmeki mcdonaldsmeki mcdonalds
Galéria megtekintése
(6)