2024.8.30 12:36
Olvasási idő 0:44
Szöllősi Anna

Részletgazdag plakátot kapott a film, amiben Pharrell Williams életét Lego-figurák mutatják be

FILMEK + SOROZATOK FILMEK LEGO PHARRELL WILLIAMS

Az amerikai mozikban még idén októberben bemutatják a Pharrell Williams életéről szóló animációs filmet. A "Piece by Piece" című, Lego-figurákat felsorakoztató produkció most plakátot is kapott, amin számos zenészt és ismert embert kiszúrhatunk.

Januárban érkezett a hír, hogy Pharell Williams a Legóval együttműködve, Piece by Piece címmel készít filmet, ami a hivatalos ismertető szerint „páratlan moziélményt nyújt, és Pharrell Williams zsenialitását örökíti meg”. Az énekes, aki egyben a Louis Vuitton kreatív igazgatója is, saját életrajzi produkcióval készül, amit animációs filmként visznek vászonra, Lego-figurák főszereplésével. 

A HypeBeast vette észre, hogy Pharrell az Instagramon leleplezett egy részletgazdag plakátot, amin számos „easter egg“ van elrejtve, így a közönségnek is nagyobb fogalma lehet arról, mire számítson a szokatlan koncepciójú animációs filmtől.

A szemfülesebbek kiszúrhatják, hogy a Kendrick Lamarról mintázott Lego-figura a rapper ikonikus töviskorona fejdíszében van ábrázolva, és ebben a világban az elektronikus zenei duó, a Daft Punk sem vonult vissza. Gwen Stefani a No Doubtos érájában ragadt, a plakáton pedig N.O.R.E. is feltűnik. A filmben cameóznak még Morgan Neville, Timbaland, Justin Timberlake, Busta Rhymes, Jay-Z és Snoop Dogg Lego-változatai is. 

Kiemelt tartalom
A rendszer bedarál minket, mégis lehajtott fejjel tűrjük: A Fekete pont az iskola világán keresztül tart elénk görbe tükröt A rendszer bedarál minket, mégis lehajtott fejjel tűrjük: A Fekete pont az iskola világán keresztül tart elénk görbe tükröt 2024.9.7 10:08

Pharrell Williams életútját már idén ősszel megismerhetjük, aki az Oscar-díjas dokumentumfilmest, Morgan Neville-t kérte fel rendezőnek. A Piece by Piece október 11-én debütál az amerikai mozikban, hazai premierről egyelőre nincsen információ.