2024.1.30 9:13
Olvasási idő 0:58
Masszi-Rigó Csilla

Életrajzi film készül Pharrell Williams életéről, de a zenész-divattervezőt nem élő ember alakítja

FILMEK + SOROZATOK ANIMÁCIÓS FILM ÉLETRAJZI FILM LEGO PHARRELL WILLIAMS

A "Piece by Piece" című animációs film 2024 októberében kerülhet majd az amerikai mozikba.

Idén lesz éppen 10 éve annak, hogy bemutatták A Lego Kaland című filmet, ezzel pedig nemcsak a dán építőkockákat áruló márka népszerűsége lőtt a magasba, de az animációs filmek történetében is új fejezet kezdődött, a film ugyanis felnőttek és gyerekek körében is akkora sikert aratott, hogy azóta még három mozifilmet mutattak be a sárga figurák közreműködésével.

Úgy tűnik, Pharrell Williams is a színes építőelemek nagy kedvelője, az énekes és nem mellesleg a Louis Vuitton kreatív igazgatója ugyanis saját életrajzi filmmel készül, ha ugyan nem is svéd, de dán csavarral: a biopic animációs filmként fog megjelenni, Lego-figurák főszereplésével. 

Piece by Piece című filmről egyelőre nem sokat lehet tudni, az azonban biztos, hogy Pharrell Williams életútját már idén októberben megismerhetjük, a zenész pedig egy dokumentumfilmest, Morgan Neville-t kérte fel rendezőnek, akit elmondása szerint öt évvel ezelőtt keresett fel a főszereplő a munkára. 

Amikor az az őrült elképzelésem támadt, hogy a történetemet Lego-kockákon keresztül meséljem el, nem is tudtam volna jobb partnert elképzelni, mint Morgant. Ő egy legenda”

– nyilatkozta Williams egy sajtóközleményben.

„Hálás vagyok, hogy a Focus Features együtt akart működni velünk, én pedig megtisztelve érzem magam, hogy megoszthatom ezt a világgal, és bevonhatom az embereket az univerzumomba. A Legoval való építés arra ösztönöz minket, hogy kövessük a képzeletünket... ki gondolta volna, hogy egy gyerekkori játékból egyszer az életemről szóló film lesz? Ez a bizonyíték arra, hogy bárki más is képes erre.”