2024.6.21 11:54
Olvasási idő 0:28
Kovács M. Dávid

Népszerű magyar sorozatban vállalt szerepet Szoboszlai Dominik

FILMEK + SOROZATOK RTL SOROZATOK SZOBOSZLAI DOMINIK TELEVÍZIÓ

Vasárnap nemcsak a skótok ellen, hanem élete első sorozatszerepében is láthatjuk Szoboszlai Dominikot, aki a "Marsra magyar!" című sorozatban fog felbukkanni.

Szoboszlai Dominik, a magyar labdarúgó-válogatott csapatkapitánya a Marsra magyar! című, hazai gyártású sorozatban vállalt rövid szerepet, írja az Index.

Mint írják, Szoboszlai vendégszereplését a vasárnap esti, skótok elleni mérkőzés előtt, 17 óra 25 perckor láthatják majd a nézők.

Szoboszlai Dominik az Európa-bajnokságon részt vevő magyar futballválogatott nyilvános edzése után Weiler-Simmerbergben.
Szoboszlai Dominik az Európa-bajnokságon részt vevő magyar futballválogatott nyilvános edzése után Weiler-Simmerbergben. Forrás Illyés Tibor / MTI

„Dominik egy vicces félreértés következtében tűnik fel a Marsra magyar! című sorozat legújabb epizódjában, és bár ez az első sorozatszerepe, a karizmája és jelenléte tökéletesen illik a sorozat világába. A futballsztár részvétele különleges élménnyel gazdagítja az epizódot“ – mondják a sorozat alkotói.

A Marsra magyar! tavaly debütált az Indexen, és bár kifejezetten az online térbe készült, a második évadát már az RTL sugározza. Az első évad egyébként május közepén a Netflixre is felkerült, ahol már másnap bekerült a top 10 legnézettebb tartalom közé Magyarországon.

Kiemelt tartalom
Hogyan játszik a válogatott? (TE MENNYIT TUDSZ A MAGYAROKRÓL?) ⚽🇭🇺 – A Te Hangod Hogyan játszik a válogatott? (TE MENNYIT TUDSZ A MAGYAROKRÓL?) ⚽🇭🇺 – A Te Hangod 2024.6.19 18:01