2024.5.23 12:41
Olvasási idő 0:25
Szöllősi Anna

Azahriah kiadott egy klipszámot, amiben a bulvárlapoknak és a rezsimnek is odaszúr

ZENE AZAHRIAH KLIP MAGYAR ZENE TÁRSADALOMKRITIKUS

Azahriah a tripla Aréna-koncert előtt még kihozott egy "Don’t Turn The Bass Down" című dalt, amit a L’Entourloop francia formációval közösen jegyez.

Pénteken adja első Aréna-koncertjét Azahriah, aki ezután szombaton és vasárnap is újrázik a helyszínen. A triplakoncert előtt az ország legsikeresebb előadója még kiadott egy számot és egy klipet a francia L’Entourloop reggae-duóval, amiben odaszúr a bulvárlapoknak, név szerint említve a Borsot és a Blikket „sok más suttyó címlapsztori” mellett. 

Bár a Don’t Turn The Bass Down visszavett az elmúlt időszakban Azahriah-ra jellemző politizálásból, „pikkpakk nem töröl a hatalom“ sor valószínűleg az Orbán Viktor TikTok-oldaláról eltüntetett videóra utal. 

Azahriah egyébként mostanában sem unatkozik: nemrég jelent meg a legújabb albuma, a Skatulya I., a múlt héten mutatta be közös kollekcióját a Tiszával, idén ősszel pedig egy filmmel is jelentkezik.

Kiemelt tartalom
Már órákkal a nyitás előtt, az eső ellenére is kígyózó sorban álltak a rajongók a Tisza és Azahriah közös kollekciójáért Már órákkal a nyitás előtt, az eső ellenére is kígyózó sorban álltak a rajongók a Tisza és Azahriah közös kollekciójáért 2024.5.17 13:10