2024.5.17 13:10
Olvasási idő 0:31
Krajnyák Petra

Már órákkal a nyitás előtt, az eső ellenére is kígyózó sorban álltak a rajongók a Tisza és Azahriah közös kollekciójáért

DIVAT AZAHRIAH CIPŐK MAGYAR DIVAT TISZA CIPŐ

A legelkötelezettebb rajongók már csütörtök este tízkor elfoglalták a helyüket az Astoriánál működő bolt előtt, hogy elsők között csaphassanak le egy-egy pár különleges Tisza cipőre vagy a többi limitált termék némelyikére.

Közös kollekciót dobott piacra Azahriah és az ikonikus, több évtizedes történelemmel bíró Tisza cipőmárka, amit az énekes rajongói finoman szólva is jelentős lelkesedéssel fogadtak.

A Tisza x Azahriah kollekció csak két napig, pénteken és szombaton kapható a budapesti Astoriánál található Tisza-üzletben, így a legelkötelezettebbek már csütörtök este tízkor elfoglalták a helyüket, hogy a bolt előtt éjszakázzanak.

A Hvg.hu cikke szerint a hozzájuk képest „későn érkezők“ reggel hat óra körül bukkantak fel a délelőtt 10 órakor nyitó üzletnél, amely előtt így már kora reggel hosszú sor kígyózott. A kollekció debütálásakor Azahriah is tiszteletét tette a boltban, hogy dedikálja a cipőket.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Tisza Cipő (@tiszacipo) által megosztott bejegyzés

A limitált kollekció 600 pár 50 ezer forintos, egyedi cipőből, 500 darab 35 ezer forintos hosszú ujjú tréningfelsőből, 800 rövid ujjú mezből (30 ezer forint) és 1000 zokniból (4 ezer forint) áll.

 
 
 
A bejegyzés megtekintése az Instagramon
 
 
 

Tisza Cipő (@tiszacipo) által megosztott bejegyzés